mcov 04.10.11, 03:06 www.tvn24.pl/2468869,28377,0,1,1,amerykanski-sen,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole I have a sen! jak powiedzial 04.10.11, 03:16 Martin Luther King hehehehe Bulwiaste z pewnoscia pogardza loteria, przeca majom takie klawe rzycie na zielonej wyspie bezludnej. Mark my words hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kapucyn36 Re: Hehehehe - n/txt 04.10.11, 06:13 pogielo ich calkiem tylko w ktorym miejscu) Oby w tym gdzie sie nie da wyprostowac Pis))-glosuje na Kaczora lubie kaczke na ostro))) Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: I have a sen! jak powiedzial 04.10.11, 15:49 poczytaj kto go prowadzil Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Re: I have a sen! jak powiedzial 17.02.12, 10:04 ratpole napisał: > Martin Luther King hehehehe > Bulwiaste z pewnoscia pogardza loteria, przeca majom takie klawe rzycie na ziel > onej wyspie bezludnej. Mark my words hehehe > ostatni gasi światło! Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic wiesz, dziekuej ci 04.10.11, 15:49 za ten rozkoszny link ktory rozbawil mnie do autentycznych lez buahahahahaha!! Let me repeat, to ten zlamany poziomy wyjechal - kiedy? OSIEM lat temu?! A ja myslalem ze do tej pory to juz ludzie nabrali rozumu!!!!!!! A w Polsce to co on by robil? Kopal pilke ze sraluchami? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Idz siem cus napij 04.10.11, 15:56 Ja jak se tak dobrze pomyslem, to tak se myslem, ze on kopal pilkem ze sraluchami. Nie wiem czy siem zmenczyl, ale myslem se ze ty siem przy kopaniu rowow bardziej zmenczysz. Idz siem cus napij. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś