elyzabeth4 02.02.05, 14:01 Witajcie!!!! Chcialabym się dowiedzieć czy któraś z was to brała czyli hydroxyzinum, jest to lek na uspokojenie. dziękuję za odpowiedzi!!!! 20tc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baranek_wawa Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 14:52 Nie nie brałam,ale gdybym miała taką możliwość, to chętnie bym wzięła bo mam szalone jazdy i chodzę to wściekła, to załamana , oczywiście oprócz tych chwil kiedy jestem w euforii) Poza tym wkrótce czeka mnie bardzo nerwowo-stresowa sytuacja, i nie chciałabym się zbłaźnić ni z tego ni z owego np. wybuchając płaczem, i to takim ze nie mogę z siebie głosu wydobyć (już raz tak miałam-koszmar). Proszę Cię napisz czy to lekarstwo przepisał Ci lekarz i czy je bierzesz. Będę czekała na Twoją odpowiedź. (dlaczego chcesz/musisz to brać?) Pozdrawiam mocno Odpowiedz Link Zgłoś
elyzabeth4 Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 16:09 Droga baranek wawa!!! To lekarstwo przepisał mi mój lekarz gdyż mam problemy z sercem i podejrzewa że to bardziej z nerwów niż jakiejś dolegliwości. Pogadaj ze swoim ginem niech Ci coś przepisze, a najlepiej zacznij do niego często dzwonić to dla świętego spokoju coś ci da> POzDrawiamn i trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baranek_wawa Re: hydroxyzinum!!! 03.02.05, 13:05 Hihi, niezły pomysł z tym dzwonieniem ale ja nie mam do niej telefonu (prywatnego). Będę musiała zacząc gnębić ją drogą służbową Dzięki za rady, myślę,że skoro dziewczyny mają to przepisywane przez swoich ginów to ja też mogę. Fajnie- żegnajcie smuteczki i burze hormonów! Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 15:01 Ja prawie od początku ciąży mam przepisane z powodu kłopotów ze spaniem.Biorę jak mam kilka nocy nieprzespanych,żeby nie brać za często ale lekarz powiedział,że mogę też brać kilka dni pod rząd a potem kilka dni przerwy,więc tak też się zdarza.Najważniejsze,żeby się wyspać,bo potem jestem nie do życia. Pozdrawiam Kasia i Ada-37tc Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha79 Re: hydroxyzinum!!! 02.02.05, 16:19 witam ja również to brałam od początku ciązy, ale przez to, ze miałam OKROPNE mdłości + wymioty. O tyle dobrze na mnie dzialał, że po 15 min od połkniecia tabletki, spałam. Teraz juz nie biore bo czuje sie znacznie lepiej, ale czasami jak nie moge to ją biorę. Pozdrawiam Aga i Iskierka Odpowiedz Link Zgłoś