baby244 03.02.05, 20:53 czesc dziewczyny, czy ktoras ma z was termin bliski mojego, chciaalabym sie popytac jak sie macie??? pozdrawiam baby244 i maksio w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xsenna Re: termin 1 marzec!!! 03.02.05, 20:57 Wejdz na forum w oczekiwaniu i tam jest Marzec 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: termin 1 marzec!!! 03.02.05, 22:39 ja mam termin na 2 marca ale dreczy mnie przeczucie ze bedzie wczesniej choc wolalabym by mąż zdążył wrócić z daleka...a jest mi juz ciezko ciagle chodze zmeczona nawet nic nie robiąc...czeste korzystanie z toalety...problemy ze spaniem...cierpnace puchnące rece...chcialabym je juz miec ale nie wczesniej niz 22 lutego zebysmy mogli razem z mezem urodzic...a co u ciebie baby jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
baby244 do patyczko !! 03.02.05, 23:42 no widzisz to napewno zdazy wrocic, a ja jestem daleko od domu tez , ale z mezem jestesmy w usa i tu bedziemy tez razem rodzic ))) termin na 1 -go ale tez nie wiem czy dotrwamy, wszystko juz w sumie czeka , ale chce zeby synek sie nie spieszyl, jak pisalam jest malutki, w zeszlym tygodniu na usg wazyl tylko 2100. tutaj odwiedzam polozna w klinice co tydzien, badania, tetno itp... a ja ogolnie czuje sie dobrze, nic mi nie dolega...procz duzego brzucha...)) nogi nie puchna, zgaga tylko, no i 10 kg do przodu... a u ciebie chlopczyk czy dziewczynka ??? u nas synek -Maksym pozdrawiam brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: do baby 04.02.05, 22:41 niestety nie wiem co u mnie bo male nie chce sie wcale ujawnić ... juz mialam kilka usg i wciaż nic nie wiem...w sumie mi nawet tak bardzo nie zalezy ale maz z córką sa strasznie niecierpliwi...ogólnie zamówienie na dziewczynkę ale najwazniejsze by było zdrowe i tak sie juz malucha nie mozemy doczekac...pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: termin 1 marzec!!! 03.02.05, 23:02 a ja sie urodzilam pierwszego marca ))) Odpowiedz Link Zgłoś
anielka25 Re: termin 1 marzec!!! 04.02.05, 07:05 A ja mam termin na 7 marca, więc też blisko ciebie! Czuję sie róznie. Przysrost wagi nie jest wielki a jednak czasami tak mi ciężo. Ciagle mam jakieś niestrawności, nudności, nie sypiam w nocy. Nie mogę znaleźć wygodnej pozyjcji do siedzenia , do spania. Wiem że urodzę synka - będzie Mateuszek! Do tego czasu chce jeszcze porobić generalne porządki w domu. Mam nadzieje że zdąże! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_a Re: termin 1 marzec!!! 04.02.05, 10:01 Witaj. Ja też mam na 1 marca i mam nadzieję,że w tym terminie urodzę.Moja córcia waży około 2400, a mierzy 44 cm, ale mam nadzieję,że do porodu jeszcze urośnie. Wybraliśmy imię Martyna Patrycia.Ciężko mi spać w nocy ,kręcę się z boku na bok. W dzień nie mogę dużo siedzieć,lekarz przykazała mi leżeć na dwóch poduszkach na boku , ale to mnie już męczy. Pozdrawiam. Żeby porody nam przebiegły szybko. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
justa0103 Re: termin 1 marzec!!! 04.02.05, 12:04 no witam)) ja tez mam termin na 1 marca... moja gin powiedziala mi ze pewnie urodze w pierwszych dniach marca bo jeszcze mam wszystko w miare wysoko... gdyby nie to ze u mnie jeszcze remont calego mieszkania w polu to juz bym chciala ja miec przy sobie... musze sie was zapytac czy wam tez przybywa obaw o porod i te inne sprawy z kazdym dniem pozdrawiam justyna i patrycja w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś