123agat 19.02.05, 16:55 Czy któraś z was rodziła w Feminie? Podzielcie się doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulinka Re: FEMINA-Lubin 20.02.05, 19:29 cześć! sama jeszze tam nie rodziłam, ale opowiadała mi siostra,że w tej klinice zostawiła mnóstwo pieniędzy a opieka medyczna jest koszmarna! Pielęgniarki,które krzyczą ,położne, które nie tłumaczą, co robić (np.jak pierwszy raz karmić),jak robić etc.etc.(Pomocy i instrukcji udzieliła inna pani- przyszła mama ,która leżała na sali, na łóżku obok) Aż dziw bierze,że im nie zależy na pacjentkach. To jest opinia być może subiektywna, ale osoby, którą znam i która tam była!!!!!!! Nie polecam i też czekam na inne opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka43 Re: FEMINA-Lubin 20.02.05, 19:41 Ja znam opinię 4 dziewczyn, które tam rodziły i są tylko i wyłącznie pozytywne: dobra opieka i super warunki - wszystkie dziewczyny były wcześniej pacjentkami tej kliniki i wcześniej mogły zobaczyć jak wygląda tam porodówka i pogadać z położną, więc jeśli chodzisz do Feminy to może przy okazji zorientuj się jak tam jest. I najważniejsze - poród w Feminie nic nie kosztuje mają umowę z NFZ więc historie o zostawieniu tam mnóstwa kasy są raczej niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mgb1976 Re: FEMINA-Lubin 21.02.05, 07:07 Słyszałam, że tam nie ma aparatury ratujacej zycie niemowlat i wtedy przewozi się maleństwa do lubińskiego szpitala. ale nie sprawdzałam tego, bo jestem z legnicy i bede rodzić w wojewódzkim. Pozdrawiam. Magda 24 tc Odpowiedz Link Zgłoś
kkasiak1 Re: FEMINA-Lubin 21.02.05, 10:06 A ja słyszałam raczej pozytywne opinie na temat Feminy, sama mam zamiar tam rodzić za 4 tygodnie. Słyszłam również pozytywne opinie o pielęgniarkach .Z tą aparatura to ponoć nie ma w razie gdyby cos się działo ale ja o tym nie myslę. Za poród ostatnio dowiadywałam się to kosztuje 400 zł. A w Lubinie nie ma innego lepszego miejsca niż femina, szpital na bema to chyba nie jest odp miejsce do rodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś