ginger_ruda 23.02.05, 10:34 jestem w 6. tyg. mam pare plamek brazowych.co robic? wczoraj bylam na usg i bylo ok.raz juz poronilam, to bylo okropne. nie chce tego jeszcze raz przezywac! pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianka.m Re: plamienie 23.02.05, 10:38 Na Twoim miejscu, dla uspokojenia samej siebie, poszłabym do lekarza. Być może to rezultat wczorajszego USG (moja koleżanka plamiła po badaniu), nigdy jednak nie będziesz miała pewności, a z każdym plamieniem w ciąży nie ma żartów. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: plamienie 23.02.05, 11:58 U mnie brazowe plamienie oznacza przodujace lozysko,ktore sie odkleja, ale ja jestem w 33tc. Lepiej zadzwon do swojego lekarza i zapytaj. To moze byc efekt badania, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula.b Re: plamienie 23.02.05, 12:10 Właśnie dziś rozmawiałam o tym z moją ginką. Powiedziała, że nie można takich rzeczy lekceważyć. Koniecznie idź do lekarza, albo na ginekologiczną izbę przyjęć. Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
steffan Re: plamienie 23.02.05, 12:56 ja tez przezywalam plamienie, z ktorego potem zrobil sie wiekszy krwotok. klopoty trwaly do 4 mc. teraz jestem w 30 tc i jest w miare ok. ale jestem caly czas na zwolnieniu. Naprawde bardzo mocno doradzam ci kontakt z lekarzem i prawdopodobnie zwolnienie i lezenie. u mnie lezenie pomagalo, natomiast kazda aktywnosc fizyczna powodowala nasilanie sie krwawienia. potem sie uspokoilo. ale, blagam, nie lekcewaz tego. mozesz sie mniej niepokoic, jezeli krwawienie przypadlo w terminie spodziewanej miesiaczki. ale pamietaj, ze zadna praca czy tzw. "wazne sprawy" nie sa warte utraty ciazy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś