1jagienka 26.02.05, 15:14 Czy kożystałyście może z tego sklepu? Interesują mnie te majtaski poporodowe, ale nie wiem, czy są ok? W aptece dzisiaj pani miała po 8 zł sztuka - to trochę drogo. hindianka.pl/sklep/product_info.php/products_id/65 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirania Re: majtki poporodowe? 26.02.05, 15:19 hej.ja osobiscie polecam,uzywalam ich i bardzo sobie chwalilem je.tylko ze jak kupilam je w paczce chyb ao 8 sztuk .juz nie pamietam.ale jakos kolo 20 zeta byly.sa w smyku na dziale dl aciazowek.polecam szczegolnie ze naparwde z ciebie bedzie "lecialo" po porodzie a chyb anie chcesz brudzic swoich majtek bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
luxfera1 Re: majtki poporodowe? 26.02.05, 15:19 Kupowalam u "hindianki" pare rzeczy...wszystko bylo ok.Ostatnio zakupilam 3 pary majtek hartmanna ale nadajacych sie do prania..dla mnie to wazne bo piore wszystkie nowe rzeczy...i sa takie jak oczekiwalam..placilam po 3,99 za sztuke...nie wiem czy to tanio czy drogo...do tej pory lezalam a po odwiedzeniu chyba 7 aptek w moim miescie..oczywiscie w zadnej nie bylo..dalam sobie spokoj i zamowilam na allegro.Jestem spokojna bo mam cohciaz duzo tu postow ze taniej w aptece..ale skoro nie ma ich nawet w sklepie medycznym w szpitalu w ktorym bede rodzic.. Odpowiedz Link Zgłoś