26.02.05, 20:12
czy uwazacie ze w wieku 37 lat mozna myslec jeszcze o dziecku oczywiscie mam juz dwoch synow 15 i 19 lat
Obserwuj wątek
    • gosia307 Re: ciaza 26.02.05, 20:18
      jesli jestes zdrowa i masz checi i sily na maluszka,to jak
      najbardziej.odmlodzisz sie,bo ciaza przeciez dodaje skrzydel i checi do zycia,a
      starsi synowie napewno pokochaja takiego maluszka od pierwszego
      wejrzenia.serdecznie pozdrawiam i staraj sie trzymam kciuki.
      Gosia,13letni syn,9letnia corka i dzidzi w 17 tc.
    • agutek76 Re: ciaza 26.02.05, 21:23
      moja kuzynka urodzila drugie dziecko w wieku 38 lat starsznie chciala je miec
      czekala tak dlugo bo niestety przeszla chorobe nowotworowa i chciala sie
      upewnic ze bedzie wszystko dobrze mala jest sliczna zdrowa- urodzila sie w
      godzine- to byl pierwszy naturalny porod mojej kuzynki- bo z pierwszym
      dzieckiem miala cesarke- a druga moja kuzynka tez urodzla w tym wieku no ale
      wpadala... i ostatnie dziecko moja babcia urodzila jak mial 38 lat- przykladami
      moge sypac jak z rekawa- w sredniej szkole mama kolezanki miala 42 i synek jest
      zdrowy
    • perse1 Re: ciaza 26.02.05, 21:27
      bardzo zabawne,mam 37 lat i w czerwcu urodzę swoją pierwszą dzidzię,nie było to
      zupełnie z wyboru ale mój wiek nie ma dla mnie zupełnie znaczenia,szcerze
      mówiac czuje się jakies 15 lat młodziej,takze jesli masz ochotę i czujesz się
      na siłach,to do roboty,pozdrawiam
    • jagoda56 Re: ciaza 26.02.05, 21:32
      Oczywiscie.Trzydzieści siedem lat to przeciez jestes jeszcze młodą kobietą.Znam
      kobiety które urodziły w wieku 47 lat i maja zdrowe dzieci.Jeśli czujesz
      potrzebę posiadania kolejnego dziecka to czemu sie nie zdecydować.Nalezy
      posłuchac serca,ono wie co podpowiedzieć.
    • pimpek_sadelko Re: ciaza 26.02.05, 22:04
      jak najbardziej. zajzyj na forum mamy po trudnej ciazy. jest tam kilka
      przemilych pan po 30. jesli masz warunki i pragniesz dziecka. to nie ma
      przeszkod.
    • monika276 Re: ciaza 26.02.05, 22:09
      edytko ..mam szwagierkie ktora w wieku 37 l a potem 39 urodila dwójke naprawde
      zdrowych dzieciaków ...tez sie o nią troche obawialismy ale jak sie okazalo
      niepotrzenie ... I powiem ci wiecej , na rowerze jezdzila i nikt za bardzo na
      miną nie dmuchał...
      życze powodzenia smile
      • kolowrotek3 Re: ciaza 26.02.05, 22:19
        oczywiscie,ze nie jestes za stara! moja babcia ostatnie dziecko urodzila jak miala 41 lat, moja kuzynka pierwsze jak miala 39 lat, moja kolezanka ma 38 i ma 1,5 rocznego synka i zabiera sie do roboty, bo ma che na jeszcze jednego... ja mam 33 i urodze pierwsze, drugie mam zamiar urodzic jak bede miala 36-37lt a trzecie po nastepnych trzech latach czyli okolo 40tki.
    • mifka Re: ciaza 26.02.05, 22:26
      ja tez uwazam, ze wiek tak na prawde nie ma znaczenia. Mieszkam w Anglii gdzie
      spora czesc mam decyduje sie na pierwsze dzieci okolo czterdziestki i nie widze
      w tym nic zlego ani dziwnego. glowa do gory i zycze wspanialych chwil w ciazy i
      zdrowego bobasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka