gosiaczek76 01.03.05, 23:02 kochane dziewczyny .Czy mialyscie goraczke w ciazy ,czy jest niebezpieczna dla malucha,czy obnizac 38 c,iostatnie pytanko -apap zadziala czy nie.Zgorry wielkie dzieki-przestraszona mamusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majan2 Re: goraczka w 15 tc pomocy 01.03.05, 23:11 moja znajaoma maiala i myslala przez miesiac ze jest chora a nie w ciazy i nawet brala aspiryne a tego nie wolno. urodzial zdrowego chlpca, ktory juz ma ponad rok Odpowiedz Link Zgłoś
justakr Re: goraczka w 15 tc pomocy 01.03.05, 23:22 Apap możesz wziąć jeden bez ryzyka, a to lepsze niż męczyć się z gorączka, która w dodatku w nocy może jeszcze podskoczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: goraczka w 15 tc pomocy 01.03.05, 23:50 Skontaktuj się jak najszybciej z twoim lekarzem. Temperatura powyżej 37.5 w ciąży może być niebezpieczna dla twojego maluszka. Wez witaminę C i wapno. Na pewno ci nie zaszkodzi, co do zbicia tempki gin mi kazał wziąsc pyralginum, bo apap według niego nie jest bezpieczny dla kobiet w ciązy. Co do obniżania gorączki to sama nie eksperymentuj. Jak nie możesz skontaktowac się z lekarzem to jedz szybciutko do szpitala. Gorączka dla takiego malucha jest naprawdę niebezpieczna. Wiem, bo juz przez to przechodziłam Odpowiedz Link Zgłoś