gackowo 18.03.05, 11:42 Ratujcie. jestem w początkowym okresie ciąży a nos mi zaraz odpadnie taki mam katar i w ogóle coś mnie zaczyna męczyć. Może znacie jaieś dobre domowe sposoby bo nie chcę maleństwa faszerować środkami farmaogicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gackowo przeziębienie 18.03.05, 13:46 Widzę, że wszystkie jesteście zdrowe bo nikt mi nie doradził, więc życzę Wam dalszego zdrowia a ja udam sie po prostu do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
niusiasz Re: przeziębienie 18.03.05, 15:35 Nie martw się - bardzo wiele dziewczyn choruje i t niestety w tych pierwszych tygodniach. Musisz niestety iść do internisty - bo tylko on wykluczy czy u ciebie to nic poważnego. Poważne przeziębienie może zaszkodzić maleństwu. Idz jak najszybciej i nie martw sie nawet jesli da ci antybiotyk. Bo lepiej to szybko zwalczyc. Ja jak byla przeziebiona bralam wit C i wapno do nosa Euphorbinum comp.S (matko chyba tak właśnie się to pisze - w razie czego zapytaj w aptece są to krople do nosa homeopatyczne). Nie martw się lekarz z całą pewnością powie że to tylko zwykłe przeziębienie. Acha jedz grejfruty - bo zabijają zarazki i uodparniają. Będzie dobrze - tylko uważaj na gorączkę (ta naprawdę jest niebezpeczna!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: przeziębienie 18.03.05, 17:33 ja mam identycznie dzwoniłam do ginka i pozwoił mi wziąść rutinoscorbin i paracetamol są one bezpieczne dla dziecka i Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: przeziębienie 18.03.05, 17:56 na przyszłość na samym początku jak coś Cię bierze Oscillococinum, sok malinowy, do łożka, na katar Euphorbium Comp. spray homeopatyczny lub krople doustne na katar Homeodose 8. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś