21.03.05, 19:02
jak czesto dzidzia kopie, jestem w 24 tc i dzis szczegółnie odczuwam ostre
kopanie w kierunku pęcherza,
Obserwuj wątek
    • xagatka Re: kopie 21.03.05, 19:11
      Ja jestem w 22 tyg ale nie kopie mnie az tak bardzo a chcialabym go czuc przez
      caly czas...
      • uszatkowa Re: kopie 21.03.05, 19:13
        dziś szczególnie kopie moze dlatego że jestem dzis zdenerwowana
        • xagatka Re: kopie 21.03.05, 19:22
          bardzo prawdopodobne! Musisz uważac.
    • ikw1 Re: kopie 21.03.05, 21:46
      ja tez 24 i tez ostatnio strasznie kopie po pecherzu wiec ciągle ganiam do
      kibelka bo wydaje mi sie ze chce mi sie siusiu. A z kopaniem to u mnie wygląda
      tak jakby dzidzia spała potem sie budzi i kopie a potem znowu spać , a
      dodatkowo reaguje jak tatus ją budzi stukajac w brzuch
    • asia06 Re: kopie 21.03.05, 23:55
      A ja w 26 tc. Kopie i to coraz mocniej, zaczyna się rozpychać z każdej strony.
      Już wiem dobrze, kiedy kopnie nóżką, a kiedy stuknie rączką. I budzi się zaraz
      po tym, jak wstaję. No i oczywiście też daje znać. A kopie tak cyklicznie -
      trochę śpi, a potem trochę się wierci.
    • uszatkowa Re: kopie 22.03.05, 10:20
      dzis też kopie i to coraz mocniej
      • asia06 Re: kopie 22.03.05, 11:02
        No i teraz będzietylko mocniej. Choć ponoć niekoniecznie częściej,. Czytałam,
        że dzieci najruchliwesze sa do 28 tygodnia. Potem już nie mają miejsca smile
    • kocia_kolyska Re: kopie 22.03.05, 10:41
      o ja - jak narazie - doznaję pojedynczych poszturchiwań, szczególnie gdy zbliża
      się pora obiedu lub snu. czekam na tę chwilę kiedy Mały będzie kopał bardziej
      zdecydowanie i częściej - wtedy i tatuś poczuje Łobuza.
      • uszatkowa Re: kopie 22.03.05, 11:01
        jeszcze tydzien a juz poczujesz
    • mamaaga5 Re: kopie 22.03.05, 11:36
      u mnie prawie 28 tydzien i moja Mala jest zdecydowanie spokojnym dzieckiem. Ma
      swoje pory na "brykanie", ale to raczej wiercenie sie niz kopanie. Chociaz nie,
      raz rzeczywiscie zrobila rowerek. Tez ubolewam nad tym, ze jak mala sobie plywa
      to ja to czuje, ale moj moz juz nie, a tu przeciez najwyzszy czas na budowanie
      wiezi... wink
    • joaska26 Re: kopie 23.03.05, 17:43
      Widze ze nie jestem sama.jestem w 26 tyg i od paru dni jak mnie dzidzi kopnie
      to albo w pecherzu albo w odbycie czuje ucisk.poza tym biegam do toalety a
      wcale nie chce mi sie siusiu...uleci pare kropelek i ...nawet mam podejrzenia
      ze to zapalenie pecherza.jutro ide na badanie moczu dla swietego spokoju.poza
      tym mam brzuch jak balonik...pozdrawiam pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka