Dodaj do ulubionych

JAKI KREM JEST NALPESZY ABY POZBYĆ SIĘ ROZSTĘPÓW?

16.04.05, 22:44
Witam
Mam pytanie jaki krem jest najlepszy aby POZBYĆ się po porodzie roztepów
w czasie ciąży stosowałam Fissan ale mi nie pomoglo bo mam brzuch w rozstępach
za parę dni mam termin porodu i chcę się potem ich pozbyć napiszcie jaki krem
jest najlepszy.
Z góry dziekuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • pasmois Re: JAKI KREM JEST NALPESZY ABY POZBYĆ SIĘ ROZSTĘ 16.04.05, 23:06
      Nie ma kremu na pozbycie sie rozstepow! Rozstepy to porozrywana tkanka laczna.
      Jesli krem w ciazy nie zapobiegl to taka twoja uroda niestety.
      Jedyne metody, niedawno opublikowane to bardzo glebokie zluszczanie skory
      laserem - cos na ksztalt dermbrazji - wygladasz jakby cie ktos poparzyl i
      czekanie na odnowienie sie skory. Koszty ida w tysiace zlotych. lepiej je
      polubic.
      • anonim37 Re: JAKI KREM JEST NALPESZY ABY POZBYĆ SIĘ ROZSTĘ 16.04.05, 23:08
        Ja słyszałam że jest bardzo dobry krem na pozbycie się rozstępów tylko niestety
        nie pamietam nazwy więc mozna się ich pozbyć sama ginekolog mi to powiedziala.
        • pasmois Re: JAKI KREM JEST NALPESZY ABY POZBYĆ SIĘ ROZSTĘ 16.04.05, 23:17
          Wybacz, ale klamie jak z nut. Ja jestem w 2 ciazy, po pierwszej mam niestety
          mega rozstepy. Od 15 lat szukam sposobu zeby sie ich pozbyc. Nie ma! jest to
          wlasciwosc skory - albo masz elastyczna i ladnie sie rozciagnie przy ciazy,
          albo nie. I Ty i ja mamy tego pecha ze nasza sie porozrywala. Ale jakbys
          znalazla krem cud - daj znac chetnie skorzystam.
          • agniecha79 Re: JAKI KREM JEST NALPESZY ABY POZBYĆ SIĘ ROZSTĘ 16.04.05, 23:54
            no, niestety i ja Cie chyba zmartwie,podpisuje się pod tym co napisala
            poprzedniczka, nic już z tym nie zrobisz. Kremy na rozstępy jedynie je
            rozjaśniają co powoduje, że nie są tak bardzo widoczne, ale nie pozbędziesz się
            ich.
            • driadea Re: JAKI KREM JEST NALPESZY ABY POZBYĆ SIĘ ROZSTĘ 17.04.05, 08:20
              Ja też potwierdzę zdanie pasmois. Rozstępy to blizny po rozciagnięciach skóry
              powstających w przypadkach, gdy mięśnie lub tkanka tłuszczowa rozrastają się
              szybciej niż może rosnąć skóra.
              Jak każda blizna - są już na zawsze. Można sprawić, by były mniej widoczne
              (odpowiednie preparaty z kwasami) lub płytsze (bardzo głęboki piling, na efekty
              czeka się w bólach - każdy rozstęp traktuje się osobno, więc jest to bardzo
              drogie - długo), ale na pewno już nigdy nie znikną. Z biegiem czasu na pewno
              staną się blade i przez to mniej rażące.
              Pozdrawiam, Agnieszka
              • mama_oli3 Do Anonim37 17.04.05, 09:04

• anonim37 Re: Do... mama_oli3 17.04.05, 09:47
                  Witaj!
                  Cieszę się że ty też do mnie napisałaś.
                  Jeśli chodzi o te rozstępy to ja się nie przejmuje że je mam bo wiem że one
                  jeszcze wyblakną a i tak kupię jeszcze na to jakiś środek. Mojemu facetowi one
                  nie przeszkadzają więc ja się też nie bede nimi przejmowała.Kto ma je mieć to
                  będzie je miał takie jest moje zdanie.
                  Pozdrawiam Cię gorąco!
                  Muszę przyznać że masz bardzo śliczna córeczkę.Już nie mogę się doczekać kiedy
                  ja zobaczę swoją.Pa.
    • eliza3 Re: JAKI KREM JEST NALPESZY ABY POZBYĆ SIĘ ROZSTĘ 17.04.05, 11:06
      Ja stosuje w czasie ciąży krem na rozstępy Penaten i nie mam żadnych rozstępów
      krem jest sprwdzony i skuteczny. Gorąco polecam.
      • mama_oli3 Do anonim37 17.04.05, 12:05
        dziękuje ty także napewno będziesz miała śliczną córeczkę i będziesz wspaniałą
        mamą ja myśle , że też jestem???smile
        buziaki i życzę ci wspaniałych chwil z dzidzią która niedługo przyjdzie na
        światsmilepozdrawiam
        Jak chcesz zobaczyć nowe zdjęcia Oli to wejdź tu dzisiaj je umieściłamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka