pazdziernik2005 18.04.05, 11:02 Mam pytanie. Czy usg dopochwowe jest może bardziej dokładne czy może ma też swoje wady? Chodzi mi o to że w gabinecie do którego chodzę jest tylko takie, a jestem już w 16 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikw1 Re: USG dopochwowe 18.04.05, 11:18 na razie najlepiej widac na dopochwowym a po 20 tc bedą Ci robic usg na zwykłym bo dziecko bedzie ze duze ja usg połówkowe miałam robione dwoma aparatami bo najlepiej było widać stąd wiem ze bedzie dziewczynka bo na zwykłym nie było widac /bo sie odwróciła tyłeczkiem do dołu/ i. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernik2005 Re: USG dopochwowe 18.04.05, 11:20 Dzięki. Jeszcze jedno pytanko. Co co to jest usg połówkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: USG dopochwowe 18.04.05, 11:22 pazdziernik2005 napisała: > Dzięki. Jeszcze jedno pytanko. Co co to jest usg połówkowe? usg w polowie ciazy. ocenia sie na nim wszystkie narzady dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: USG dopochwowe 18.04.05, 11:22 ostatnie usg dopochwowe mialam na przeziernosci karkowej w koncu 12 tc. reszta juz przez powloki brzuszne, wszystko super widac. Odpowiedz Link Zgłoś