22.04.05, 00:42
Obserwuj wątek
    • mamaestery Re: FENOTEROL 22.04.05, 05:01
      ja go biore,zaburzenia swiadomosci nie wystepuja ale uczucie
      dusznosci,kolatania serca poce sie okrutnie zaraz po zazyciu tabletki no i
      zgaga ,mdlosci ale to ostatnie nie recze ze od tego leku ale i tak go nie lubieuncertain
    • mamaady Re: FENOTEROL 22.04.05, 09:14
      Brałam fenoterol i izoptin przez 4 miesiące, i zaburzeń świadomości nie było.
      Fenoterol powodował kołatania serca, izoptin to niwelował. Ale ja podobno
      znosiłam bardzo dobrze ten lek, bez żadnych objawów. A zgaga i mdłości to na
      pewno nie po fenoterolu smile
    • bakaty Re: FENOTEROL 22.04.05, 09:19
      Brałam fenoterol przez 3 miesiące. Zaburzeń świadomości nie miałam. Okrpne
      drżenie rąk, kołatanie serca i duszności, tak. Izpotim jest lekim, który bierze
      się razem z fenoterolem w celu zmniejszenia powyższych objawów.
      Może masz uczulenie na któryś z leków. Zgłoś swoje obawy koniecznie lekarzowi.
      Pozdrawiam.
      • sylwiawm Re: FENOTEROL 22.04.05, 09:44
        Ja dzisiaj biorę ostatni dzien. U mnie na początku występowało kołatanie serca.
        Ciekawe kiedy urodze?
        • czarrrna Re: FENOTEROL 22.04.05, 10:29
          Ja odstawiłam zgodnie z zaleceniem lekarza Fenoterol w 36 tyg w poniedziałek a w
          piątek-36 tyg i 6 dni urodziłam. Brzuch i krzyże mnie bolały praktycznie na
          drugi dzień po odstawieniu. Lekarze mówią,że po Fenoterolu zazwyczaj rodzi się
          od razu albo po terminie. A zab.świadomości nie miałam-raczej kołatanie serca.
    • sylwia.ax Re: FENOTEROL 22.04.05, 10:27
      brałam przez ponad 2 m-ce nie nie miałam zadnych dolegliwości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka