mycha7777 29.04.05, 09:40 jak jest z okresem w pierszych miesiaca ch ciazy (3) jak on wyglada jak go jest duzo i czy to jest mozliwemiec okres podczas ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koleandra Re: małe pytanko 29.04.05, 09:49 Nie, nie mozliwe... Jesli w ciąży występuje krwawienie to nie jest to okres. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 moja ciocia i znajomej mama mialy taki "okres" 29.04.05, 09:54 i występował u jednej i u drugiej przez 3 miesiace. co miesiac mialy krwawienie ktore wyglądało jak zwykła miesiaczka niczym nie rożniąca sie od tej ktora była wcześniej i nic nie podejrzewały że są w ciaży. czy to okres czy nie - nie wiem jak to zwał tak zwał one nazywają to że miały przez 3 pierwsze miesiące miesiączke a w istocie - pewnie to byly krwawienia gdzies czytałam, ze w terminie w ktorym powinna pojawic sie miesiaczka nie nalezy sie forsowac cwiczyc (cqwiczen tych ciazowych nawet) itd bo moze wystapic krwawienie. ale nie wiem czy to ma zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
aga.79 Re: małe pytanko 29.04.05, 11:36 Niektórym owszem zdarzają się krwawienia, ale to nie miesiączka, bo w ciąży miesiączki niema. Jeżeli jest jakiekolwiek krwawienie lub plamienie to trzeba bardzo uważać, bo jest to zagrożenie dla ciąży - lekarze wtedy przepisują przeważnie progesteron, ale trzeba być pod stałą opieką ginekologa. A to prawda, że wtedy kiedy powinna wystąpić @ to okresy najbardziej poronne i trzeba się oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś