Dodaj do ulubionych

witam serdecznie - nowa

29.04.05, 11:07
Witam serdecznie,

Uwaznie czytam forum juz od 5 miesiecy. Od wczoraj wiem, ze zostane mamusia.
Jeszcze chyba do konca nie zdaje sobie z tego sprawy. Chcialam sie przywitac.
pozdrawiam serdecznie

ps. Dla przyszlych mam, ktore maja problemy z zajsciem w upragniona ciaze
serdecznie polecam testy owulacyjne!!!
U mnie poskutkowalo za pierwszym razem.Przez 3 cykle nic, za 4 z testem
owulacyjnym strzal w 10 smile))
Obserwuj wątek
    • tynia3 Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 11:08
      hej hej wink))
    • bafilek Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 11:17
      Gratuluję i życzę Ci samych szczęsliwych chwil z dzidzią pod serduszkiem. Sama
      wiem, co to znaczy dłuuuuugo czekać. Nie kupowałam testów, ale mierzyłam
      temperaturę i wiedziałam, kiedy przytulanko ma być intensywniejsze smile Czekamy
      teraz na naszą córcię - 39 tydzień trwa!
    • emma_euro_emma Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 11:43
      Witamy Cię i cieszymy się, że kolejna szczęśliwa Przyszła Mamusia do nas dołączyła. Gratuluję Ci z całego serducha i jeśli mogę, to służę radą: dla mnie okres ciąży to najpiękniejszy czas w dotychczasowym życiu, więc korzystaj z tego ile możesz, bo ciąża szybciutko zleci. Pomimo wszystkich "upierdliwych" dolegliwości, to ciąża daje tak pozytywną energię, takie szczęście i euforię, jak nic innego (no, może to przebić tylko czas, kiedy Maleństwo jest już na świecie, ale to dopiero przede mną). Ani się obejrzysz, a będziesz chodzić z wielgaśnym brzusiem i czekać na pojawienie się lada dzień Twojego upragnionego Maluchasmile A tymczasem zaglądaj do nas, jak masz jakieś wątpliwości czy obawy - na pewno znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania.
      Pozdrawiam i jeszcze raz gratulujęsmile
    • roleczka11 Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 11:47
      Serdeczne Gratulacje!!!!!
      Dbaj o siebie i fasolkę.
      Ja też się staram i mam do Ciebie pytanie natury technicznej: ile godzin po
      teście pozytywnym rozpoczęłaś starania? I ile razy .Soory, może te pytania zbyt
      intymne, ale musimy sobie pomagać. Jak nie chcesz to nie odpowiadaj.
      Pozdrawiam.
      • aleimch Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 12:06
        Serdecznie dziekuje!
        Jesli chodzi o przytulanko to 1. odbylo sie dzien przed owulacja, nastepne w
        dniu owulacji ok 10h po zrobieniu testu, no i tak na wszelki wypadek nastepnego
        dnia rano smile)
        Test owulacyjny bardzo mi pomogl okazalo sie bowiem ze w moim 30 dniowym cyklu
        owulacja jest w 17 dniu, a nie jak zawsze myslalam w polowiesmile)

• bafilek Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 12:18
      Swój organizm obserwowałam pod kątem ciąży przez kilka lat, więc jedno mogę ci
      powiedzieć na pewno: zawsze!!! miesiączkę miałam 14 dni po owulacji (którą
      boleśnie czułam), niezależnie od długości cyklu. Zaznaczałam w kalendarzu dzień
      bólu i wiedziałam, kiedy dostanę okres. Nigdy nie było inaczej.
      • adelimat Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 12:54
        JA TEZ DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY TU JESTEM Z MOJĄ 7-TYGODNIOWĄ TRUSKAWECZKĄ W
        BRZUSZKU. MAM ZA SOBĄ RÓWNIEŻ PRZYKRE DOŚWIADCZENIA, PO UTRACIE PIERWSZEJ
        CIĄŻY, W KTÓRĄ ZASZŁAM PO PONAD ROKU PRÓBOWANIA.TYM RAZEM UDAŁO SIE PO 3
        MIESIĄCACH OD TEGO PRZYKREGO DOŚWIADCZENIA, KTÓRE MAM NADZIEJE SIĘ NIE
        POWTÓRZY. WE WTOREK IDE NA USG WIEC MAM NADZIEJE ZE ZOBACZE BIJACE SERDUSZKO!
        POZDRAWIAM CIE SERDECZNIE I ZYCZĘ WSZYSTKEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I TWOJEJ
        DZIDZI!!!
        • anulka59 Re: witam serdecznie - nowa 29.04.05, 13:20
          Witam NOWE zafaslkowane brzuszki i ich wlascicielki!Adelimat wiem jak bardzo
          jestes szczesliwa z tego ze masz malenkiego lokatora bo co prawda nie stracilam
          ciazy ale przez 14miesiecy leczylam sie aby poczuc w sobie KRUSZYNKE!Nie udaje
          wazniaka ze w ogole sie nie boje o to ze cos pojdzie nie tak ale narazie jest
          OK wiec ciesze sie ogromnie nawet z tych nieprzyjemnych objawow ciazy.Ania i 11
          tygodniowa Kruszynka [url=lilypie.com]lilypie.com/days/051115/4/7/1/+1/.png" border="0" alt=" lilypie.com/days/051115/4/7/1/+1/.png">[/url]
          • adelimat Re: witam serdecznie - nowa 30.04.05, 18:29
            Dziękuję za słowa wsparacia. Życzę Tobie i Twojem Lokatorowi wszystkiego
            najlepszego. Na pewno nic złego Ci się już nie przydarzy bo najgorzej jest do
            10 tygodnia. Ja jestem w 8 i mam nadzieję że te dwa następne szybko i
            szczęśliwie miną. Pozdrawiam!!!
    • monika450 Re: witam serdecznie - nowa 30.04.05, 21:25
      cześć. gratulacje i życzenia samych dobrych wiadomści. witm cię serdecznie.
    • atlantis75 Re: witam serdecznie - nowa 01.05.05, 23:39
      Gratulacje i... powodzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka