askle12 11.05.05, 19:49 Dziś mam 31 dc - czy to jest normalne ,że dziś mierząc temperaturę dopochwowo mam 37,5 stopni a "zwyczajnie" 37 stopni??? Czy może być taka różnica???? CZY TO MOŻE OZNACZAĆ CIĄŻĘ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata9923 Re: temperatura!!!! 11.05.05, 19:52 podwyższenie temperatury o 0,5 st jest normalną rzeczą i o niczym nie świadczy bo często ludzie mają wieczorkiem więcej ale i tak życzę Ci z całego serca żeby było tak jak myślisz-jeśli chcesz oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
anka243 Re: temperatura!!!! 11.05.05, 20:16 hmm ja nie wiem tez za wiele na ten temat ale napewno wieczorem jest wyższa dlateo najlepiej mierzyć rano a właśnie ja mierze 3 dzień i też mnie dziwi ale moze tak ma być zaczęłam mierzyć zaraz po skonczonym okresie i pierwszy dzień 9.5 - 37, 10.5-36.3, 11.5-36.8 normalnie zawsze miałam 36.6 wieczorem tez mierze ale jest zawsze powyżej 37 i czy jest to jakas róznica czy w pochwie czy pod językiem? ja zawsze dopochwowo a i jeszcze jedno co może spowodować wrażliwość piersi jestem kilka dni po okresie a one stały sie dziwne jak nigdy są bardzo wrażliwe na jaki kolwiek dotyk ale nie bola ani nie są jak przy okresie konkretnie chodzi mi o same sutki . Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: temperatura!!!! 11.05.05, 21:04 jak się decydujecie na mierzenie, to zawsze: - tym samym termometrem - w tym samym miejscu - o tej samej porze RANO, przed wstaniem z łóżka, po odpowiedniej porcji snu - przez cały cykl Inaczej chyba szkoda zachodu Odpowiedz Link Zgłoś