martucha1 12.05.05, 10:13 Mam bardzo spuchniete nogi. Wlasciwe wygladam jakbym skrecila obie kostki. Myslicie, ze jest koniecznosc pokazania sie lekarzowi czy to kwestia temperatury, wagi i 8 miesiaca? Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puciuszek Re: bardzo spuchniete nogi 12.05.05, 10:16 Spuchniete nogi świadczą o zaburzonej gospodarce wodno-elektrolitowej. Znak, że organizm zatrzymuje wode. Ale to często sie zdarza pod koniec ciązy. Moja koleżence równiez puchły nogi pod koniec ciązy dostała coś na odwodnienie ale z drugiej strony piła jak oszalała. I urodziła ładną, zdrową dziewczynkę. Ale lekarzowi mogłabyś się pokazać. A jak wyniki badań? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: bardzo spuchniete nogi 12.05.05, 10:22 Nogi puchna mi od dwoch dni a wczesniejsze badania byly OK. Pewnie bede musiala jutro zrobic dziekuje Marta Odpowiedz Link Zgłoś
arorat4 Re: bardzo spuchniete nogi 12.05.05, 10:53 Ja tez miałąm bardzo spuchnięte nogi, kostek nie był9 widac w ogóle. Po urodzeniu malucha, który ma już rok wszystko wróciło od razu do normy, a po przebudzeniu następnego dnia powiedziałam "ja mam kostki". Odpowiedz Link Zgłoś