gosia262 13.05.05, 12:53 jestem w 27 tygodniu ciąży i wlaśnie się przeziębiłam!! Co mogę brac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanta8 Re: przeziębienie!! 13.05.05, 12:57 ja przechodziałam przez to ostatnio mogla wziaśc rutinoscorbin i paracetamol a poza tym polecam herbatkę malinową,mleko z czosnkiem z miodem mnie przeszło życzę zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
wlekliczka Re: przeziębienie!! 13.05.05, 13:01 przeszłam przeziębienie dokładnie w tym samym czasie, co ty. lek homeopatyczny "Oscillococillum", granulki, rozpuszczane pod językiem 2 razy dziennie. Bardzo mi pomogły. Można go stosować nawet u niemowląt. Na gardło syrop prawoślazowy i rutinoscorbin, ale z umiarem (2 tabletki dziennie. Niestety choróbsko trwało dużo dłużej (półtora tygodnia) niż przed ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: przeziębienie!! 13.05.05, 14:19 Jestem w 23 tygodniu i dwa razy bylam przeziebiona. Rutinoscorbinu nie pozwolila mi pani w aptece, powiedziala ze lekarze nieoficjalnie o tym mowia ze szkodzi dziecku -Bralam przy wysokiej temperaturze paracetamol... -Pilam wapno bo wysusza katar -syrop pini -herbate z sokiem malinowym, miodem i cytryna. I lezalam troszke w lozku, oszczedzalam sie - pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: przeziębienie!! 13.05.05, 16:16 Przede wszystkim połóż się do łóżka na kilka dni. Dobrze robiła mi też herbatka z lipy. W ten sposób zwalczyłam przeziębienie zanim się na dobre rozpoczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
damelia Re: przeziębienie!! 13.05.05, 22:56 u mnie zawiodła homeopatia.... pomógł mi naturalny antybiotyk( może niezbyt przyjemny)...czosnek, popijany mlekiem! Pozbierałam się w 2 dni! Odpowiedz Link Zgłoś