Gość: misiek IP: *.dami.pl 04.12.05, 13:43 Czy w jeleniej potrzebne są? I jak wam sie podobają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heniek i Jurek Re: Prostytutki w JG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:48 Nie są potrzebne i wcale nam się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Prostytutki w JG 04.12.05, 16:23 Co do podobania, to kiedyś się zastanawiałem ile musiałbym wypić aby mi się spodobały :-). Ale widziałem kiedys na stacji Preema'a zupełnie niebrzydkie. Są jeszcze agencje towarzyskie (ale nazwa!). Wiem o dwóch ( w mieście); jedna jest na terenie b. gorzelni, druga k. cmentarza w Cieplicach. Wieczorami jakis ruch tam widać. A czy są potrzebne ? Skoro są, to znaczy, że mają klientów ergo potrzebne są... Kolega z pracy np. kiedyś raz w miesiącu fundował sobie taki "luksus". Najciekawsze jest to, że jest młody, przystojny i ma "wzięcie" u dziewczyn a mimo to raz w miesiącu pozwalał sobie na pewien luz. Ale pewnie znowu jakiemuś fundamentaliście się naraziłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelgor Re: Prostytutki w JG IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.12.05, 21:37 Są i będą. Najważniejsze, że nie narzucają się ze swoją ofertą jak np. w Warszawie, gdzie problemu ulotek wtykanych za wycieraczki nie potrafił zwalczyć nawet prezydent Kaczyński... Aż dziw, że mu nie wyszło. Nie umiem sobie tego wytłumaczyć. Może Wojtek wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 11:40 r > az w miesiącu pozwalał sobie na pewien luz. hehehe tez mi luz. obrzydliwosc i kiła widocznie mial malego i te u ktorych mial wziecie sie z niego smialy zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 22:03 Oj, nawet nie masz pojęcia , w jakim jestes błędzie. Miał chłopak wzięcie u dziewczyn, aż niejeden mu zazdrościł. Widocznie nie miał takiego małego, jak piszesz a te panienki nie były chyba takie obrzydliwe. W związku z tym, że temat nie jest mi znany z autopsji, nie podejmuję sie oceny zjawiska. Jak komuś się to podoba - jego sprawa. Jak mu się nie podoba - niech tam nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 22:52 widze ze mylenie sie to moja specjalnosc. jak zwal tak zwal, chodzenie do kobiet po tysiacu nieudacznikow sprawia mdle wrazenie i bynajmniej nie imponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Prostytutki w JG IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.12.05, 08:09 Najgorsze jest to,że jak piszą o tym ostatnio dosyć często "Nowiny Jel."Jest ich coraz więcej i coraz młodsze.To dzieciaczki w wieku 13-14 lat.Tragedia.I nie brakuje świrów,którzy z ich usług korzystają.Większość z nich ma pewnie starsze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Prostytutki w JG IP: *.ppp.tiscali.fr 05.12.05, 19:26 I to jest naprawde tragedia.Kobieta dojrzala to co innego,ale te usmarkane malolaty,zatrzymane w rozwoju,zyjace w calkiem innym wymiarze.I to jest ta WIZYTOWKA siermieznego kapitalizmu ktory wmawia wszystkim ze wy zyjecie w demokracji i wam wszystko wolno.Przepraszam,obrazilem kapitalizm,to jest k....stwo obyczajow.We Francji, jakkolwiek zycie jest frywolne,to takie mlodki sa natychmiast sciagane z ulic przez policje.Nie ma NIGDZIE DEMOKRACJI ZA KAZDA CENE.Istnieje tylko anarchia,a ta sie ciagle myli w Polsce z demokracja.Jesli tak, to poco w TYM kraju mowi sie o histori,walkach o niepodleglosc itd,itd.Pod pewnymi wzgledami nie widze roznicy miedzy polska a afganistanem czy irakiem.W ponad 100 lat po uzyskaniu niepodleglosci pojawia sie na ulicy usmarkane dziecko jako prostytutka ,z daleka obserwowana przez rownie usmarkanego byznesmena/moralnego wlasciciela "towaru"/.Co gorsza,jest ten naganiacz znany i w niektorych gremiach wrecz mile widziany,ba, jest to macho ktorego sie nalezy bac.Ale przyklad Sikory pokazuje ze nie nalezy sie bac nikogo.Policja,albo kto inny za to odpowiedzialny musi ostro reagowac,inaczej bedzie totalne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 11:50 Te na Preemie sa sakramencko brzydkie! Wiem, bo widze je niemal codziennie od 8 lat. Przez ten czas moze trafila sie jedna - dwie, podobne do ludzi. Reszta straszydla i do tego wiecznie nacpane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strejner Re: Prostytutki w JG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:53 A to wszystko od tych spalin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Prostytutki w JG IP: *.dami.pl 08.12.05, 19:51 te w mieszkaniach czasami sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
inferno_m Re: Prostytutki w JG 08.12.05, 20:23 Jako fundamentalista nie wypowiadam się, bo i po co ktoś ma szydzić z wartości które są dla mnie ważne. Wg. kryteriów przyjętych przez WK53jana Polska jest krajem fundamentalsitów od ponad tysiąca lat. Współczuje życia w takim państwie, takim postępowcom jak wymieniony pw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Prostytutki w JG IP: *.ppp.tiscali.fr 08.12.05, 22:06 Gwałt jest niemożliwy - kobieta z podniesioną spódnicą biegnie szybciej niż mężczyzna z opuszczonymi spodniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Prostytutki w JG IP: 5.1.* / 212.113.164.* 08.12.05, 22:23 o ile trzyma kieckę jedną reką u facetów to się nie stosuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Prostytutki w JG IP: *.ppp.tiscali.fr 08.12.05, 22:56 A Ty co tu robisz na tym watku?To ja Cie na ministra szykuje w WIELKIM KSIESTWIE JELENIOGORSKIM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Prostytutki w JG IP: 5.1.* / 212.113.164.* 08.12.05, 23:03 to ja poprosze ministra bez teki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Prostytutki w JG IP: 5.1.* / 212.113.164.* 08.12.05, 23:04 ale na razie o tym sza!!! Odpowiedz Link Zgłoś