Dodaj do ulubionych

Prostytutki w JG

IP: *.dami.pl 04.12.05, 13:43
Czy w jeleniej potrzebne są?
I jak wam sie podobają?
Obserwuj wątek
    • Gość: Heniek i Jurek Re: Prostytutki w JG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:48
      Nie są potrzebne i wcale nam się nie podobają.
      • wk53jan Re: Prostytutki w JG 04.12.05, 16:23
        Co do podobania, to kiedyś się zastanawiałem ile musiałbym wypić aby mi się spodobały :-).
        Ale widziałem kiedys na stacji Preema'a zupełnie niebrzydkie.
        Są jeszcze agencje towarzyskie (ale nazwa!). Wiem o dwóch ( w mieście); jedna jest na terenie b. gorzelni, druga k. cmentarza w Cieplicach. Wieczorami jakis ruch tam widać.
        A czy są potrzebne ? Skoro są, to znaczy, że mają klientów ergo potrzebne są...
        Kolega z pracy np. kiedyś raz w miesiącu fundował sobie taki "luksus". Najciekawsze jest to, że jest młody, przystojny i ma "wzięcie" u dziewczyn a mimo to raz w miesiącu pozwalał sobie na pewien luz.
        Ale pewnie znowu jakiemuś fundamentaliście się naraziłem....
        • Gość: Jelgor Re: Prostytutki w JG IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.12.05, 21:37
          Są i będą. Najważniejsze, że nie narzucają się ze swoją ofertą jak np. w
          Warszawie, gdzie problemu ulotek wtykanych za wycieraczki nie potrafił zwalczyć
          nawet prezydent Kaczyński... Aż dziw, że mu nie wyszło. Nie umiem sobie tego
          wytłumaczyć.

Może Wojtek wytłumaczy.
        • shamsa Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 11:40
          r
          > az w miesiącu pozwalał sobie na pewien luz.

hehehe
          tez mi luz. obrzydliwosc i kiła
          widocznie mial malego i te u ktorych mial wziecie sie z niego smialy
          zalosne
          • wk53jan Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 22:03
            Oj, nawet nie masz pojęcia , w jakim jestes błędzie. Miał chłopak wzięcie u dziewczyn, aż niejeden mu zazdrościł. Widocznie nie miał takiego małego, jak piszesz a te panienki nie były chyba takie obrzydliwe.

W związku z tym, że temat nie jest mi znany z autopsji, nie podejmuję sie oceny zjawiska.
            Jak komuś się to podoba - jego sprawa. Jak mu się nie podoba - niech tam nie chodzi.
            • shamsa Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 22:52
              widze ze mylenie sie to moja specjalnosc. jak zwal tak zwal, chodzenie do
              kobiet po tysiacu nieudacznikow sprawia mdle wrazenie i bynajmniej nie imponuje
    • Gość: Krzysiek Re: Prostytutki w JG IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.12.05, 08:09
      Najgorsze jest to,że jak piszą o tym ostatnio dosyć często "Nowiny Jel."Jest ich
      coraz więcej i coraz młodsze.To dzieciaczki w wieku 13-14 lat.Tragedia.I nie
      brakuje świrów,którzy z ich usług korzystają.Większość z nich ma pewnie starsze
      dzieci.
      • Gość: zenon5 Re: Prostytutki w JG IP: *.ppp.tiscali.fr 05.12.05, 19:26
        I to jest naprawde tragedia.Kobieta dojrzala to co innego,ale te usmarkane
        malolaty,zatrzymane w rozwoju,zyjace w calkiem innym wymiarze.I to jest ta
        WIZYTOWKA siermieznego kapitalizmu ktory wmawia wszystkim ze wy zyjecie w
        demokracji i wam wszystko wolno.Przepraszam,obrazilem kapitalizm,to jest
        k....stwo obyczajow.We Francji, jakkolwiek zycie jest frywolne,to takie mlodki
        sa natychmiast sciagane z ulic przez policje.Nie ma NIGDZIE DEMOKRACJI ZA KAZDA
        CENE.Istnieje tylko anarchia,a ta sie ciagle myli w Polsce z demokracja.Jesli
        tak, to poco w TYM kraju mowi sie o histori,walkach o niepodleglosc itd,itd.Pod
        pewnymi wzgledami nie widze roznicy miedzy polska a afganistanem czy irakiem.W
        ponad 100 lat po uzyskaniu niepodleglosci pojawia sie na ulicy usmarkane dziecko
        jako prostytutka ,z daleka obserwowana przez rownie usmarkanego
        byznesmena/moralnego wlasciciela "towaru"/.Co gorsza,jest ten naganiacz znany i
        w niektorych gremiach wrecz mile widziany,ba, jest to macho ktorego sie nalezy
        bac.Ale przyklad Sikory pokazuje ze nie nalezy sie bac nikogo.Policja,albo kto
        inny za to odpowiedzialny musi ostro reagowac,inaczej bedzie totalne dno.
    • mazia Re: Prostytutki w JG 05.12.05, 11:50
      Te na Preemie sa sakramencko brzydkie! Wiem, bo widze je niemal codziennie od 8
      lat. Przez ten czas moze trafila sie jedna - dwie, podobne do ludzi. Reszta
      straszydla i do tego wiecznie nacpane.
      • Gość: Strejner Re: Prostytutki w JG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:53
        A to wszystko od tych spalin.
    • Gość: blue Re: Prostytutki w JG IP: *.dami.pl 08.12.05, 19:51
      te w mieszkaniach czasami sa fajne
      • inferno_m Re: Prostytutki w JG 08.12.05, 20:23
        Jako fundamentalista nie wypowiadam się, bo i po co ktoś ma szydzić z wartości
        które są dla mnie ważne.
        Wg. kryteriów przyjętych przez WK53jana Polska jest krajem fundamentalsitów od
        ponad tysiąca lat.
        Współczuje życia w takim państwie, takim postępowcom jak wymieniony pw.
        • Gość: zenon5 Re: Prostytutki w JG IP: *.ppp.tiscali.fr 08.12.05, 22:06
          Gwałt jest niemożliwy - kobieta z podniesioną spódnicą biegnie szybciej niż
          mężczyzna z opuszczonymi spodniami
          • Gość: heniek Re: Prostytutki w JG IP: 5.1.* / 212.113.164.* 08.12.05, 22:23
            o ile trzyma kieckę jedną reką
            u facetów to się nie stosuje ...
            • Gość: zenon5 Re: Prostytutki w JG IP: *.ppp.tiscali.fr 08.12.05, 22:56
              A Ty co tu robisz na tym watku?To ja Cie na ministra szykuje w WIELKIM KSIESTWIE
              JELENIOGORSKIM!
              • Gość: heniek Re: Prostytutki w JG IP: 5.1.* / 212.113.164.* 08.12.05, 23:03
                to ja poprosze ministra bez teki
                • Gość: heniek Re: Prostytutki w JG IP: 5.1.* / 212.113.164.* 08.12.05, 23:04
                  ale na razie o tym sza!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka