kardanom 17.05.05, 16:57 WITAM, zauwazylam dzis u siebie uplawy,takie jak sie ma przed okresem lub zaraz po.Brunatne...czy jest sie czym martwic czy tez jest to"normalne"??dziekuje za odpowiedzi 13 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1004 Re: CZY MAM SIE MARTWIC???? 17.05.05, 17:01 może być ok ale nie musi tak dla pewności lepiej idz do lekarza u mnie wszystko było ok ale ile badan przettem przeszłam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_grabosia Re: CZY MAM SIE MARTWIC???? 17.05.05, 17:36 Idź koniecznie szybko do lekarza, żadne upławy mającce zabarwienie krwi nie mogą być zlekceważone w ciąży!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tulippan Re: CZY MAM SIE MARTWIC???? 17.05.05, 17:43 ja przez cala ciaze nie mialam nic takiego, idz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
kardanom Re: CZY MAM SIE MARTWIC???? 17.05.05, 17:53 dzieki dziewczyny.najgorsze jest to ze bylam tydzien temu u lekarza (kobieta) pomine fakt ze mnie zbadala jak "kobyle" 3 razy rozwiernikiem blee.a na moje marudzenie ze zle sie czuje,bole podbrzusza...stwierdzila :ciaza to nie choroba!!! to akurat wiem .mam 5 letniego chlopca wiec jakies porownania....wyszlam zdegustowana i napewno do niej nie wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: CZY MAM SIE MARTWIC???? 17.05.05, 18:01 Zmień lekarza, ale idź koniecznie. U mnie niewinne plamienie było objawem odklejającego się łożyska. Odpowiedz Link Zgłoś