hella76 17.05.05, 18:18 prosze poradzcie mi jaki syrop jest bezpieczny dla mnie i mojego skarbenka.Czy mozna flegamine,albo mukoline.Mam silny mokry kaszel,jestem w 6 mc.pozdrawiam DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajka76 Re: silny kaszel-jaki syrop 17.05.05, 18:42 ja robilam sobie syrop z cebuli i pomagal pozdrawiam,kasia 33 tc Odpowiedz Link Zgłoś
hella76 Re: silny kaszel-jaki syrop 17.05.05, 20:03 mi nie pomogl,dlatego chcialabym cos mocniejszego.Teraz mleko czosnek i miodzik a jutro chyba wybiore sie do lekarza.Dziekuje za odp.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mapta Re: silny kaszel-jaki syrop 17.05.05, 20:41 ja w ciazy pilam syrop hedelix jest naturalny w stu procentach, ziolowy, mozna spokojnie! synek super sie urodzil ale jak chcesz to polecam Ci tea bardzo bardzo (powinnam juz dostac jakies tantiemy od tej firmy za promowanie ich leku ) PROPOLKI! tabletki do ssania, ktore bardzo lagodza wszelkie infekchje gardla, juz w czasie ssania nie czujesz, ze "pali" sa na bazie propolisu, miodu i cytryny, jak cukierki, pycha i skutkuje! miozesz jeszcze ( to z tej samej branzy ) plukac gardlo propolisem, kilka kropel na pol filizanki wody i pluczesz i wypluwasz, tez bardzo lagodzi acha, i jeszcze mozesz brac :septolete, isla (to skolei jest wyciag z prostow morskich). reszty (np. chlrochinaldin, cholinex itp.) nie bralabym w ciazy. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hella76 Re: silny kaszel-jaki syrop 18.05.05, 08:58 wielkie dzieki,wlasnie bylam u lekarza mam silne zapalenie oskrzeli. Musze brac antybiotyk.goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joaska26 Re: silny kaszel-jaki syrop 18.05.05, 13:20 ja piłam drosetux ale nie pomagał. dopiero prawoślazowy pomógł.jednak musisz sie skonsultowac z ginem.zycze powrotu do zdrowia joaSKa i 35tc dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś