monik38 27.05.05, 19:18 niedługo urodzi się moja dzidzia.Mam pytanie , co włożyć do wózka na takie ciepłe dni? Czy wyłożyć spód kocykim, czy może czymś innym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blasiek Re: CO DO WÓZKA ? 27.05.05, 19:24 Witam Ja wkładam tylko pieluszkę zazwyczaj flanelową, kocyk wydaje mi się za gruby. Pozdrawiamy Blanka i Lila (4 m-ce) Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: CO DO WÓZKA ? 28.05.05, 09:59 Ja urodzilam 3 lipca i zawsze mialam na dnie wozka cienki kocyk. dziecko nigdy nie bylo spocone, a mialo miekko i wygodnie. poza tym w gorace dni zawsze w wozku wozilam pieluche tetrowa do przykrycia jak Kacper zasypial. Odpowiedz Link Zgłoś
marriedka Re: CO DO WÓZKA ? 28.05.05, 10:37 A ja myślę, mam termin na lipiec, że spód wózeczka przykryję jakimś może ręczniczkiem frotte... Też sie nad tym zastanawiam, co będzie lepsze. Ze sobą bedę wozić napewno cienki kocyk, w razie czego, i pieluchę tetrową. No i napewno nie będę wychodzić miedzy 10.00 a 15.00, czyli w największy upał... Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: CO DO WÓZKA ? 28.05.05, 19:42 urodziłam w połowie lipca, były upały. A ja wyprałam wczesniej kocyk dla córeczki w 90 stopniach i...się zrobił filcowaty, ani trochę puchaty już nie był i pasowal idealnie na spód do wózka, nie grzał uparcie plecyków, miałam malutką poduszeczkę - raczej ozdobnie i pieluszkę pod główkę (tetrową). A teraz termin na październik - i wzystko inaczej... Ania Odpowiedz Link Zgłoś