pati775 01.06.05, 10:31 polecam link www.muzykabobasa.pl nie wiem czy sie sama zdecyduje ale moze ktoras z mam szukala takiej strony jest on o tyle fajny ze mozna posluchac probek piosenek Pzdr serdecznie Patrycja i Synus 23tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: muzyka bobasa :) - cos optymistycznego 01.06.05, 10:32 zaierzam kupic te plyte. kosztuje u mnie 25 zlotych sa tez plyty z tej seri dla starszych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: muzyka bobasa :) - cos optymistycznego 01.06.05, 10:34 a jest mozliwosc kupienia normalnie w sklepie czy tylko przez internet? pati Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: muzyka bobasa :) - cos optymistycznego 01.06.05, 10:35 pati775 napisała: > a jest mozliwosc kupienia normalnie w sklepie czy tylko przez internet? > > pati ja to w sklepie z dzieciecymi sprawami widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniulka_30 Re: muzyka bobasa :) - cos optymistycznego 01.06.05, 11:08 mam do Ciebie prosbe-jak znalazlas strone z taka muzyczka to moze rowniez znalazlas strone ktora szczegolowo opisywalaby rozwoj plodu. jestem w osmym tygodniu i jestem bardzo ciekawa co sie dzieje teraz z moja dzidzia,a nigdzie niczego szczegolowego nie moge znalezc. Pozdrwaiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: muzyka bobasa :) - cos optymistycznego 01.06.05, 11:29 www.noworodek.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=32 niemowle.onet.pl/1095865,4,1,1117,7551,wszystko.html polki.wp.pl/kat,1676,kategoria.html?T%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko link-rozwoj dziecka 01.06.05, 11:32 www.ginekologia.med.pl/forum/viewtopic.php?t=1772 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: link-rozwoj dziecka 01.06.05, 12:00 Muzykę bobasa i klasykę bobasa sciągnęłam przez emule za darmo. Jeszcze w ciaży jej słuchałam. Moje maleństwo lubi jej słuchac. Jest rewelacyjna. Co do rozwoju płodu polecam: mujer.terra.es/muj/padres/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka do SYLWIAWM 01.06.05, 12:31 A jak szukalas w emulu? Bo ja wpisuję muzyka bobasa i nic Pewnie po ang. ale nie wiem jak to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do SYLWIAWM 01.06.05, 12:34 lilian_ka napisała: > A jak szukalas w emulu? Bo ja wpisuję muzyka bobasa i nic Pewnie po ang. ale > nie wiem jak to będzie... no wlasnie, ja tez szukalam w emulu i nie znalazlam! Odpowiedz Link Zgłoś
moniulka_30 Re: muzyka bobasa :) - cos optymistycznego 01.06.05, 12:40 dzeiki bardzo za adresy)!!!juz czytalam,jestem bardzo szczesliwa pozdarwiam pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
sylka75 Re: muzyka bobasa :) - cos optymistycznego 01.06.05, 11:58 Mam te plyte juz od dawna, jest rzeczywiscie bardzo przyjemna dla ucha - proste melodie, dzwieki grzechotek, gaworzenie dzieci. Polecam. Do kupienia chyba tylko przez internet - ja w kazdym razie tak kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 raz jeszcze strona i link kalendarz ciazy !!! 01.06.05, 12:44 podaje adresy stron ktore trzeba wpisac jako adres internetowy w okienku adres www.niemowle.onet.pl - na pierwszej stronie jest kalendarz ciazy opisany tydzien po tygodniu www.muzykabobasa.pl mam nadzieje ze teraz zadziala Patrycja i Synus 23tc Odpowiedz Link Zgłoś