tulippan 08.06.05, 13:53 nie mam gladkich sutków mam takie "wypustki" albo niby krostki w kolorze sutka, nie wiem co to macie tez coz takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onom Re: "wypustki" na sutkach 08.06.05, 14:04 Witaj! nie przejmuj się tym - pewnie pojawią sie też w kolorze "sinym" a później białym to normalne w czasie ciąży i jak najbardziej porządane. Po prostu organizm przygotowuje sie do karmienia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Re: "wypustki" na sutkach 08.06.05, 14:06 a w którym tygodniu to się pojawia?? Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: "wypustki" na sutkach 08.06.05, 14:14 guzki te pojawiają się ok.8 tygodnia ciąży są to guzki mandomerego wytwarzają coś w rodzaju oleju ochronnego całą brodawkę w miarę jak ciąża większa robi się się ich więcej,po porodzie znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
jklein5 Re: "wypustki" na sutkach 09.06.05, 10:02 Ja też mam cos takiego. Takie maluskie krostki, nipy polipki. Zaczęły sie pojawiac na początku ciązy, a teraz(8 miesiąc)chyba zrobiło się ich troszkę więcej. ale skoro mówicie, ze to normalne to ok. Odpowiedz Link Zgłoś