aniuta75 28.11.07, 14:45 Weź Ty mnie zapodaj te stronę, co na czacie ostatnio mi mówiłaś, że w danym dniu jakiś serial będzie albo nie . Wiem, że trochę gupio napisałam, że mam nadzieję, że zakminisz <lol>. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Lu :D 28.11.07, 14:58 Chyba o to chodzi: epguides.com/ Tu są prawie wszystkie seriale od A do Z ;DDD Ps. A już myślałam, że masz dla mnie jakieś ważniejsze zadanie (((((( ;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lu :D 28.11.07, 15:00 luczijka napisała: > Ps. A już myślałam, że masz dla mnie jakieś ważniejsze zadanie (((((( ;D Kurcze no . Nawet nie wiem co by Ci tu trudniejszego wymyślić . Odpowiedz Link
luczijka Re: Lu :D 28.11.07, 15:02 Oj to porusz mózgownicą <lol>. Ja się chcę czuć potrzebna DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lu :D 28.11.07, 15:07 Dobra . Chcę wyręczyć MZ, bo leniwa jest i nie chce jej się robić podsumowania hihihii. Na razie spisałam wszystkie nicki i wyszło mi ich 16 . A Tobie ile wyszło? DD Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lu :D 28.11.07, 15:09 Dzieki za linka, juz go sobie wrzuciłam do ulubionych, bo też zawsze jestem zaskoczona jak nagle nie ma jakiegos serialu w terminie. Odpowiedz Link