skalnieta25 Re: plamie,jade do szpitala,trzymajcie kciuki 11.06.05, 20:15 Trzymam mocno kciuki!!!!!!!! Bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Re: plamie,jade do szpitala,trzymajcie kciuki 11.06.05, 20:34 Życze aby wszystko dobrze poszło)) Odpowiedz Link Zgłoś
annia4 Re: plamie,jade do szpitala,trzymajcie kciuki 11.06.05, 20:44 Kochanie, bedzie dobrze. Trzymaj sie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
bet4 Re: plamie,jade do szpitala,trzymajcie kciuki 11.06.05, 20:46 Trzymam i nie puszczę. Na pewno wszystko będzie dobrze.Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka81 Re: plamie,jade do szpitala,trzymajcie kciuki 11.06.05, 20:53 Badz dzielna!Będzie dobrze,3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: plamie,jade do szpitala,trzymajcie kciuki 11.06.05, 21:19 Trzymam mocno ,daj znać jak wrócisz ze szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 wrocilam 11.06.05, 21:35 jestem,serduszko bija,wszystko dobrze, chcieli mnnie zostawic,ale lezec w domu tez moge,pozatym sredno rozumiem po niemiecku i czulabym sie skrepowana,dostalam magnez zamias duphastonu kazali mi brac utrogest bo naturalny,nie wiem cz jest w polskich aptekach, pani doktor byla bardzo mila, ale powiedzial mi to co wszyscy...w tak wczesnej ciazy nie ma jakis specjalnych cudow, trzeba lezec,lezec i byc spokojnym, dziewczyny bylam przerazona,strasznie sie boje,nie wiem jak dotrzymam do 14 tygodnia...podobno bezpiecznego, ale juz jestem w domu...i wymiotuje sobie. Dziekuje wam wszystkim, naprawde bardzo... ja z nikm o tym nie rozmawiam,po dwoch nie powodzeniach niechcialam aby wiedzialo za duz osob...a ci co wiedza to i tak wola unikac ten temat,tak swobodnie rozmawiam tylko tu, dziekuje wam ze jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnodziej_ka Re: wrocilam 11.06.05, 21:57 To dobrze, ze wszystko ok. Ja dzisiaj mialam podobne przezycia, ale bez plamien, po prostu od wczoraj czulam sie tak zle (bolacy brzuch i jajniki), ze dzisiaj od razu polecialam do gina na usg. I tez na szczescie wszystko jest w jak najlepszym porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wojtusia2 Re: wrocilam 11.06.05, 22:09 bądź dobrej myśli. Ja w 7 tygodniu ciąży dostałam porządnego krwotoku... No, ale jakoś się udało i dzisiaj córcia ma 2,5 miesiąca a ja padam ze zmęczenia Dbaj o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anitawalc Re: do annam21! 12.06.05, 01:11 Hej, doczytalam , ze mieszkasz w Monachium, ja rowniez ( jeszcze, bo sie przeprowadzam wkrotce). Powiedz w jakim szpitalu bylas? Trzymam kciuki , zeby wszystko bylo ok i na pewno bedzie. Ja bralam rowniez utrogest (3x2) do 13 tygodnia, bo mialam bardzo niski progesteron, po 13. tyg m i sie poprawil. Teraz jestem w 30 tyg. i walcze z przedwczesnymi skurczami. annam21 napisała: > jestem,serduszko bija,wszystko dobrze, chcieli mnnie zostawic,ale lezec w domu > tez moge,pozatym sredno rozumiem po niemiecku i czulabym sie > skrepowana,dostalam magnez zamias duphastonu kazali mi brac utrogest bo > naturalny,nie wiem cz jest w polskich aptekach, pani doktor byla bardzo mila, > ale powiedzial mi to co wszyscy...w tak wczesnej ciazy nie ma jakis specjalnych > > cudow, trzeba lezec,lezec i byc spokojnym, dziewczyny bylam > przerazona,strasznie sie boje,nie wiem jak dotrzymam do 14 tygodnia...podobno > bezpiecznego, ale juz jestem w domu...i wymiotuje sobie. Dziekuje wam > wszystkim, naprawde bardzo... ja z nikm o tym nie rozmawiam,po dwoch nie > powodzeniach niechcialam aby wiedzialo za duz osob...a ci co wiedza to i tak > wola unikac ten temat,tak swobodnie rozmawiam tylko tu, dziekuje wam ze > jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: do annam21! 12.06.05, 12:09 Ja plamilam od 6go do 9go tyg ciąży ,czasem przeradzalo się to w krwawienie.Mialam potężnego krwiaka w macicy.Leżalam,leżalam i jeszcze raz leżalam.Teraz jestem w25tyg ciąży i jakoś powolutku brnę dalej.Trzymaj się,bądź dobrej myśli i bardzo uważaj na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
skalnieta25 Re: wrocilam 12.06.05, 12:48 Ciesze sie bardzo ze wszystko ok. Lez, lez i jeszcze raz lez Trzymajcie sie cieplutko. Pozdrwaiam AGa Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: wrocilam 13.06.05, 08:03 utrogest to najlepszy progesteron z tych, ktore sa obecne na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re: wrocilam 13.06.05, 09:25 dzieki pimpek! wlasnie sie dzis przezucam na utrogest, dziewczyny juz za toba wolalay!pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś