pantera80 14.06.05, 14:20 Czesto w brzuchu mi bulgocze albo dziecko mocno kopie.Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goshas3 Re: tajemnicze bulgotanie 14.06.05, 15:02 bulgocze podobno wtedy kiedy dziecko ma czkawke. Tak słyszałam,bo u mnie 18t4d i cisza. Dzidzia jeszcze nie daje znać o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: tajemnicze bulgotanie 14.06.05, 15:05 to norma w ciazy. u mnie czasami tak glosno bulgocze, ze slyszy to moj maz bedacy kilka krokow ode mnie co do kopniakow..... widac twoje dziecko rozpiera energia! skopie Ci wnetrzosci porzadnie Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: tajemnicze bulgotanie 14.06.05, 15:09 fajnie macie a ja wciąż nie czuję dzidzi nie mogę doczkać się kiedy dostanę kopa a może coś jest nie tak ,że ja wciąż nie czuję ruchów;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
pantera80 Re: tajemnicze bulgotanie 15.06.05, 12:19 Vikiko,ja tez czekalam az dziecko zacznie kopac.I zaczelo,ale troche potem.Niepotrzebnie sie martwilam.Pozd vikiko napisała: > fajnie macie a ja wciąż nie czuję dzidzi nie mogę doczkać się kiedy dostanę > kopa a może coś jest nie tak ,że ja wciąż nie czuję ruchów;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
pantera80 Re: tajemnicze bulgotanie 15.06.05, 12:16 Gosia,ja mam czesto cos takiego.Jestes w etapie ciazy kiedy jeszcze moze dzidzia nie kopac.Mi lekarka mowila gdy pytalam sie dlaczego moje nie kopie ze jest jeszcze za wczesnie i dzidzia jest za mala.Potem jak zaczelo kopac to momentami mialam dosc-w najbardziej niespodziewanym momencie kopie-np.w sklepie,przy znajomych,az sie brzuch trzesie. goshas3 napisała: > bulgocze podobno wtedy kiedy dziecko ma czkawke. Tak słyszałam,bo u mnie 18t4d > i cisza. Dzidzia jeszcze nie daje znać o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
vikiko Re: tajemnicze bulgotanie 15.06.05, 12:48 no tak niby wiem ale ja już dczekać się nie mogę ,tydzień temu coś mi tam w brzuszku bulgotało no ale czy napewno była to dzidzia nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: tajemnicze bulgotanie 15.06.05, 14:35 mnie też wczoraj malec zabulgotał. Ale kooie już od ponad miesiąca. A wczoraj zrobił taki energiczny skok na glówkę że aż zabulgotało. Tak że było słychać. Ale się uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś