Dodaj do ulubionych

bóle głowy

17.06.05, 15:48
Może macie jakiś sprawdzony sposób? Od wczoraj głowa mnie boli, nawet nie
boli,ale łupie.Już nie mogę wytrzymac, a nie chcę łykać żdnych tabletek
aga 13 tc
Obserwuj wątek
    • mazia79 Re: bóle głowy 17.06.05, 15:58
      Niestety zostaje tylko paracetamol np. Apap ale to tez podobno nie za często.
      Ja tez okropnie się męczę. Za tydzień idę do neurologa, bo zawsze cierpiałam na
      migrenowe bóle głowy. Może mi coś doradzi to dam znaćsmile
      Pozdrawiam
    • pimpusia77 Re: bóle głowy 17.06.05, 16:00
      Kompres albo bardzo gorący, albo bardzo zimny- na mnie działa różnie, raz taki, raz taki. I leż przy
      otwarym oknie z nogami do góry. I możesz sobie posmarować skronie maścią tygrysią, czy jak tam się
      ona nazywa. To jest taka maść w maluteńkim pojemniczku, taka mentolowa. Bardzo przyjemnie chłodzi
      czoło.
      • marika00 Re: bóle głowy 17.06.05, 20:34
        Jestem w 21 tygodniu ciąży i mam bardzo często bóle głowy. Nie mogę sobie z
        nimi poradzić, zaczynają się od rana i trwają przez całą noc. Pomaga mi okład
        zimny na czoło, ale ból nie ustępuje. To są migreny ciążowe. Ja mam w prawdzie
        raz lub dwa w tygodniu. Mój lekarz kazał mi brać apap, ale nie jedną tabletkę
        tylko dwie lub trzy. Moja koleżanka też miała takie bóle, i brała apap jeden
        dziennie, dzidzia urodziła się zdrowa i ważyła 4,300 kg. a dziś ma 9 miesięczy
        i biega. Więc Apap nie szkodzi dzidzi. Życzę zdrówka
        • pentax5 Re: bóle głowy 17.06.05, 21:32
          Tez mialam bole glowy ale lekarz mi poradzil bardzo duzo spacerow albo chociaz
          dobrze wentylowac pomieszczenia w ktorych przebywam. Narazie pomaga. Bole
          jeszcze sie zdazaja ale bardzo rzadko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka