agaberna1 21.06.05, 10:26 Szukam kontaktu do p. ginekolog Dr M. Jędrzejczak, która pracowała w szpitalu na Kasprzaka, wiem, że przyjmuje prywatnie chyba na Bemowie...help.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_75 Re: potrzebuję informacji 28.06.05, 20:32 dr Jędrzejczak przyjmuje w Centrum Medycznym Bemowo przy ul. Wrocławskiej 21a, telefony: 638-02-01, 861-03-10, 666-43-88. Przy okazji chciałabym poznać opinie na jej temat. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kreseczka1 Re: potrzebuję informacji 02.08.05, 10:05 Witam Byłam u pani Jędrzejczak w Centrum Medycznym Bemowo i całkowicie odradzam Byłam umowiona na 17 45 spoznilam sie 5 minut gdy weszłam pani doktór od razu zaczela mowic ze nie ma czasu i zaraz trzeba opuscic gabinet bo ona konczy prace. Zapytałam ze moze przejdziemy do innego gabinetu powiedziala ze oni maja tylko jeden. W czasie badań padły z jej ust nie miłe rzeczy. NIe mialam okresu przez 60 dni - nie dała mi nic na wywołania powiedziala ze trzeba czekac. Zapłacilam 60 zl - wiecej tam juz nie wroce Gdy po tygoniu dalej nie mialam okresu poszlam do kliniki obok Septima-med do Pani Alicji Mikłasz - Kupis POwinnam zrobic to od razu. Kobieta z wielka kulturą, wyrozumiałością i delikatnościa. Wytłumaczyła mi wszystko Za wizyte zapłaciłam 80 zl Polecam klinike Septima-med Pozdrawiam ANia Odpowiedz Link Zgłoś