ptaszek21 05.07.05, 21:58 Dziewczyny czy macie jakies informacje na temat kremow avene (szczegolnie diroseal przeciw pekajacym naczynkom), czy sa bezpieczne w ciazy?Nie moge znalezc nic na ten temat. Z gory dzieki za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paka25_k Re: krem "avene" a ciaza 05.07.05, 22:04 TO BARDZO DOBRA FIRMA! OCZYWISCIE ,ZE MOZNA UZYWAC TEGO I INNYCH KREMÓW NA NACZYNKA W CZASIE CIĄZY JEZELI MASZ PŁYTKO UNACZYNIONA SKÓRĘ I PROBLEMY Z NACZYNKAMI TO DBAJ O NIE W CZASIE CIAŻY BO NIESTETY W CZASIE PORODU MOGA POPĘKAC JESZCE BARDZIEJ.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszek21 Re: krem "avene" a ciaza 05.07.05, 22:06 dziekuje ci bardzo, uspokoilas mnie bo ja juz chyba lapie paranoje i zastanawiam sie nad wszystkim pozdrawiem Odpowiedz Link Zgłoś
marianka_pod_choinke Re: krem "avene" a ciaza 05.07.05, 22:21 Avene jest cool. Lubie ich kosmetyki, ale krem na naczynka przeterminowal mi sie przed ciaza wiec nie dzwonilam w sprawie kremu nawilzajacego. Najlepiej zawsze dzwonic bezposrednio do firm aby dowiedziec sie o stosowaniu ich produktow w ciazy. Przerobilam w ten sposob chociazby elmex do fluoryzacji. Podaje Ci tel do Avene Polska. (22) 840-69-78 lub 80. Odpowiedz Link Zgłoś