14.07.05, 14:05
Hej przyszle mamuski.Termin mam dopiero na grudzien,a juz teraz czuje sie jak
mala slonica i moje nogi zaczynaja wygladac okropnie.Zaczely pekac mi
naczynka i powstawac pajaczki sad Az sie boje pomyslec jak bede wygladala w
grudniu...Jezeli mozecie to prosze poradzcie jakies pomocne masci,a biegiem
polece do apteki.Ciekawa jestem tez jakie witaminki polecacie.
Obserwuj wątek
    • dawn7 Re: Pajaczki. 14.07.05, 14:47
      też mam ten sam problem. jestem w 19 t.c. i moje uda "obsiały" naczynka
      krwionośne. na takie problemy ponoć dobra jest maść z wyciągu z nasion
      kasztanowca. kupiłam sobie taką z Herbapolu, ale na ulotce jest napisane, że nie
      stosować w I trymestrze ciąży. niby minęłam już ten okres, ale jakoś pewności mi
      brak, by zacząć kurację tym specyfikiem...
      • ankalondyn Re: Pajaczki. 14.07.05, 15:00
        Tez bym sie bala jej uzyc.Ja kupilam Ziolowy koktajl wzmacniajacy pekajace
        naczynka "Perfecta Body" ale nie znam tej firmy i jakos nie wierze w jego
        skutecznosc.Poza tym mam wrazenie,ze mnie zaatakowalo wszystko naraz i pajaczki
        i cellulit i mam troche dola z tego powodu.Juz sama nie wiem czym sie smarowac
        czy na rozstepy czy cellulit czy pajaczki :o(
        • dawn7 Re: Pajaczki. 14.07.05, 15:49
          ech, wiem o co chodzi - autopsja sad. ja robię tak: z cellulitem staram się
          walczyć jakimś żelem pod prysznic o takim właśnie działaniu. na rozstępy smaruję
          Fissan. ewentualną maść na naczynka? też nie wiem kiedy moglabym stosować...
          (może w środku dnia?). a i tak, mam wrażenie, wszystko kij warte. co ma wyleźć,
          tego się nie powstrzyma, owink.
      • majan2 Re: Pajaczki. 14.07.05, 16:23
        Tez mam ten problem jeszcze z przed ciazy. lekarz twierdzi, ze mozna stsosowac
        masc z kasztanowca z jak najmniejsza ilscia dodatkow, ale tzreba to robic
        czesto i regularnie. Kosmetyczka juz kiedys mi powiedziala, ze na to nie ma
        mocnych i po ciazy trzeba je laserowac pozamykac. No i warto zbyt duzo nie
        przytycsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka