aguwu1 19.07.05, 13:07 Czy mozna w 6 m-cu ciązy używać tantum rosa do przemywania. W przypadku gdy piecze i jest taka konieczność?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ally23 Re: tantumrosa 19.07.05, 13:15 o to zapytaj lekarza. moj pozwolil mi przemywac sie tantumrosa ale jestem w 6 tyg. ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: tantumrosa 19.07.05, 13:27 mozesz kupic w aptece tez plyn ginekologiczny lactacyd.kosztuje ok 20 zlotych, myje sie nim od poczatku ciazy i starczy mi jeszcze na dlugo. infekcji nie mialam zadnej odkad uzywam tego cuda. pamietaj tylko, ze plyn a nie emulska, bo plyn ma nizsze ph i wybija np. grzybki. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.79 Re: tantumrosa 19.07.05, 13:28 Można jak najbardziej (tylko absolutnie nie stosuj irygacji) Aga 39tc Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: tantumrosa 19.07.05, 13:57 a przy okazji, jeśli piecze, to być może już tam Ci się zrobiło zapalenie dróg moczowych lub jakas infekcja, grzyb - wykaże to badanie moczu i lekarz cos na to przepisze. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: tantumrosa 19.07.05, 14:46 Można jak najbardziej. Mój gin nawet sam mi to zalecił. Poza tym tantum rosa przydało mi się również w okresie połogu (ma lekkie działanie znieczulające) Odpowiedz Link Zgłoś