Dodaj do ulubionych

Spac nie moge

03.08.05, 12:11
Kolejna nieprzespana noc z rzedu. W okolicach godz.4 w nocy wedruje do
toalety, wracam i zaczynam sie przewracac. Jak mam szczescie to zasypiam okolo
7, a jak nie to tak jak dzisiaj przed 8. I tak leze sobie godzinami
nasluchujac czy moj kot znowu nie drze sie pod drzwiami (dzisiaj tlukl sie pod
oknem sasiadow z kolega-jeszcze troche i sasiedzi nas znienawidza), zegnam
meza wychodzacego do pracy i leze sobie dalej. Mysli glebokich nie mam,
wszystko i nic tlucze mi sie po glowie, do tego jestem podenerwowana, ze nie
moge spac co spanie uniemozliwia tym bardziej. Jestem w 17tc i zastanawiam sie
czy bede sie tak meczyc do stycznia. Czy ktoras z Was tez nie spi po nocach?
Obserwuj wątek
    • dariaza Re: Spac nie moge 03.08.05, 12:19
      prawie wszystkie z nas nie mogą spać w nocy. A to sisiu, a to kanapeczkę, a to
      brzuch ciężki! Niestety nie ma na to rady. I tak masz farta, ze nie musisz po
      takiej nocy źle przespanej nie musisz wstać o 7 rano do pracy. Ja pracuję i
      dosypiam po południu, wtedy nie chce mi się iść wsześnie spać i kółko się
      zamyka.
      • soffia2 Re: Spac nie moge 03.08.05, 12:41
        Masz racje, tylko ze potem jestem wsciekla, ze tak dlugo spalam i pol dnia bez
        sensu mi przelecialo. I jak mi sie ktos nawinie to mu sie potrafi dostac
        (dzisiaj np. moja siostra).
        • gardenia76 Re: Spac nie moge 03.08.05, 12:49
          Ja też nie za dobrze sypiam, głównie z powodu bólu żeber - prawie nie mogę
          oddychać, tak od piątej rano. Wczesniej dokuczał mi kręgosłup i stawy biodrowe,
          teraz zmiana na żebra. Ale to dopiero od jakiegoś miesiąca te atrakcje, przed
          dwudziestym tygodniem jeszcze wszystko było w porządku. U Ciebie się zaczęło
          trochę wcześniej...Ale nie martw się, to wszystko się zmienia w każdej chwili,
          przynajmniej tak jest u mnie!
    • michalina761 Re: Spac nie moge 03.08.05, 12:54
      Ja również nie mogę spać, z tego powodu śpimy osobno. Przewracam się z boku na
      bok, wychodzę do toalety i znowu się przewracam. Jak już zasnę, to budzę się
      wczesnym rankiem razem z Mężem, i rozmyślam o naszym synku, który rośnie w
      brzuszku. Jak boli mnie kręgosłup, to jest jeszcze gorzej. Problmy ze spaniem
      zaczęły się na początku 6 m-ca. I pomyśleć, że Mąż zazdrości mi spania...
      Czy jest na to jakaś dobra rada ?
      • soffia2 Re: Spac nie moge 03.08.05, 13:08
        Chyba rady na to nie ma, ale zawsze razniej jak sie czlowiek sam tak nie meczy.
        Najgorsze jest to, ze jak po takiej nocy znajdzie sie ktos kto jest na linii
        mojego strzalu to biada mu. A potem mi glupio, bo co ktos jest winny, ze ja nie
        moge spac. Chyba wiec bede musiala jakos wynagrodzic mojej siostrze wyladowana
        na niej zlosc i z utesknieniem oczekiwac kolejnej nocy.smile
    • aliciap Re: Spac nie moge 05.08.05, 02:55
      ja tez nie moge , dzisiaj wink
      • feema-to-ja Re: Spac nie moge 05.08.05, 08:38
        ja tez nie moge spac, pozno zasypiam, wczesnie sie budze.A to dopiero 5 tydzien:
        ( Co bedzie pozniej?
        • soffia2 Re: Spac nie moge 05.08.05, 11:26
          Dzisiaj wyjatkowo sobie pospalam w zwiazku z czym nie bylo potrzeby odbijac
          sobie swojej frustracji na innych. Kazda noc wyglada jednak inaczej i co wieczor
          ide do lozka modlac sie zeby po wizytach w toalecie wrocic do lozka i zasnac. W
          kazdym badz razie jesli traktowac caly problem jako przygotowanie do zycia z
          niemowlakiem to dziala znakomicie.smile
          • hanna100 Re: Spac nie moge 05.08.05, 12:51
            ja do tej pory (33 tyg.) spałam świetnie, ale od kilku dni mam kłopoty z
            zasypianiem. Nie pracuję od środy, więc podsypiam w dzień, a potem w nocy
            zaczynam się męczyć. Staram się nie spać w dzień, ale jak tylko się położę, to
            zaraz odpływam. Pocieszam się, że już bliżej niż dalej! Chciaż wszyscy mi
            mówią, bym spała tera póki mogę, ale co zrobić, jak nie mogę....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka