Dodaj do ulubionych

poród w Łodzi

10.08.05, 20:53
Szukam informacji o dobrych szpitalach połozniczych w Łodzi.Są duże szanse na
to że nie obędzie się bez cesarskiego cięcia (termin 12.11.2005), gdzie
najlepiej (najbezpieczniej)je wykonać. Może jakieś nazwiska lekarzy których
polecacie albo których lepiej się wystrzegać. Co myślicie o "matce Polce"?
Obserwuj wątek
    • biedronkaa Re: poród w Łodzi 10.08.05, 22:48
      polecam polecam polecam poród w madurowiczu, personel pierwsza klasa, u mnie nie
      planowana cesarka i bylo super a mąż zadowolony jeszcze bardziej bo nie opuścil
      nas ani na chwilkę z malą byl caly czas bo ja po zabiegu szybko przysnęlam.
      pozwalali mu przynosić mi malą kiedy chcieliśmy tzn szla z nim polożna bo ja
      leżalam 1 dzień na pooperacyjnej piętro wyżej od maluszka.bylo to 2 lata temu
      teraz czekamy na drugiego robaczka i nie wiem jak tu wykombinować bo do lodzi
      mam 120 km i chyba nie dąże dojechać
    • violaa37 Re: poród w Łodzi 11.08.05, 10:05
      Dr Dudarewicz...i jeszcze raz Dudarewicz...bardzo mi pomógł, mimo że jestem z
      Bydgoszczy...to złoto, nie człowiek...jestem Mu niezmiernie wdzięczna...za
      podejście do pacjentki, za serdeczność, szczerość...za wszystko...Bardzo Go
      polecam...
    • agako78 Re: poród w Łodzi 11.08.05, 10:07
      moja kolzazm=nka tez ma ternim na 12.11. wybrala matke polke
      • skrywacz Re: poród w Łodzi 11.08.05, 20:07
        korajczyk ty sie weź za robote a nie o mnie na forum gadasz smile
    • monislodz Re: poród w Łodzi 11.08.05, 10:35
      Ja również polecam Madurowicza, rodziłam tam w ubiegłym roku w listopadzie.
      Warunki na oddziale położniczym może nie najlepsze (jedna łazienka na cały
      oddział, niezbyt wygodne łóżka). Dla mnie jednak liczy się to, żelekarze szybko
      zareagowali i dzięki temu moja córcia dziś jest ze mną. Nie zwlekano z c.c.,
      decyzję podjęto szybko, a mnie w ekspresowym tempie przygotowano do zabiegu. Na
      oddziale noworodkowym lekarze przemili, szczególnie jedna p.doktor, z którą
      kontakt mam do dziś.
      Pozdrawiam
      Monika i Oliwka (4.11.2004)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka