Dodaj do ulubionych

dr Kretowicz usg 3D

16.08.05, 10:45
Cześc dziewczynki,
wybieramn się na usg połówkowe na Finlandzką9. Chcialam bardzo umówić się na
wizytę do dr Roszkowskiego oczywiście, ale on niestety do końca miesiąca jest
na urlopie... dltego mam możliwość wizyty u dr Kretowicza. Czy znacie opinie
na jego temat??? Nie wiem czy skorzystać z tej wizyty czy też wybrać się do
dr Makowskiego...

ratunku!!!
pozdr
Obserwuj wątek
    • edith.o Re: dr Kretowicz usg 3D 16.08.05, 12:05
      Byłam na USG połówkowym u Kretowicza i Makowskiego. Jestem przewrażliwiona i to
      dlatego. Kretowicz jest moim lekarzem prowadzącym, bardzo dobrym specjalistą i
      mam do niego pełne zaufanie - polecam. Jednak jeśli chodzi o USG 3D bardziej
      podobało mi sie u Makowskiego (byłam w Pruszkowie). Jest tańsze 150 zł, a u K.
      200. i M. więcej opowiada - pokazuje każdy narząd i opisuje go, dużo mówi, po
      badaniu oprócz zdjęć dostajesz film - a to tez super pamiątka.
    • alicez Re: dr Kretowicz usg 3D 16.08.05, 12:18
      Ja na "zwykłe" USG też chodziłam do Kretowicza. Byłam zadowolona, ale tak
      naprawdę zobaczyłam jak może wyglądać USG kiedy wybrałam się na Krakowskie
      Przedmieście. Mialo to być USG 3D. Umówiłam sie w ciemno do lekarza (trafiliśmy
      do dr Kulika) i wysszliśmy z mężem zachwyceni - bardzo szczegółowo opowiedział
      nam co widzi, dlaczego. Oprócz 3D mieliśmy robione normalne USG i wyniosłam z
      tej wizyty bardzo dużo informacji.
      • amwaw Re: dr Kretowicz usg 3D 16.08.05, 12:42
        Na Krakowskim przyjmuje TYLKO Kulik, mimo, że wrażenie(2 nazwy gabinetu) może
        być mylne, nie ma tam innego lekarza- to jest po prostu jego gabinet. Kulik
        jest swietnym facetem, super są wrażenia, zdjęcie twarzy( lub całego w zal od
        wieku) dziecka, długo trwa badanie...ale fachowiec raczej kiepski- czyli jeżeli
        chodzi o wrażenia-jak najbardziej, diagnostyke- zdecydowanie nie.
        Pozdr
      • alicez Re: dr Kretowicz usg 3D 16.08.05, 12:51
        A to przepraszam, miałam wrażenie że pracuje tam kilku lekarzy...
        • amwaw Re: dr Kretowicz usg 3D 16.08.05, 12:52
          Chyba chodzi o sprawianie takiego wrażeniasmile, więc nic dziwnego, że tak Ci się
          wydawało.
          • izutek Re: dr Kretowicz usg 3D 16.08.05, 13:30
            wielkie dzięki - kochane jesteście! W takim razie wybiorę się do niego..
            chociaż waham ię ejszcze pomiędzy Kretowiczem, a Makowskim... hmmm...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka