nicole1910 25.08.05, 13:12 czy płacz moze zaszkodzic ?? jestem w 11 tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniam241 Re: płacz!!! 25.08.05, 13:13 Ja wczoraj tez plakalam i to pol dnia i nie sadze zeby to zaszkodzilo mi albo dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: płacz!!! 25.08.05, 13:15 eeee... tam, ale ogólnie pozytywny nastrój wskazany więc nie zadręczaj się za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: płacz!!! 25.08.05, 14:32 Sam płacz napewno nie, ale stres - tak. Z jednej strony - dobrze, że się wypłakałaś, pewnie Ci ulżyło i nie gryzie w środku, a z drugiej - staraj śie nie mysleć o tym, przez co płakałaś, unikaj stresu i przykrych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazak3 Re: płacz!!! 25.08.05, 14:42 mi sie chce teraz ciagle plakac (7 tc),jak pokazuja w tv porzucone noworodki, jak kolezanka opowiada o spotkaniu klasowym po 24 latach niewidzenia sie, jak czytam posty dziewczyn ktore juz urodzily,jak widze slub itp. stasznie sie placzliwa zrobilam Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: płacz!!! 25.08.05, 14:52 a widzialas kiedys kobiete w ciazy ktora nie plakala? a co w placzu ma szkodzic? ze sie napiecia pozbywasz? adrenaliny? negatywnych emocji? w placzu sa same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
mbartoszew No coś ty... 25.08.05, 16:44 Dopiero by ci zaszkodziło, gdybyś dusiła w sobie wszystkie uczucia, zaciskała zęby i mięśnie, zeby się przypadkiem nie popłakać... Wypłacz się, jeśli ci smutno, jak chcesz, to napisz na forum dlaczego. A może sama nie wiesz dlaczego? Tez dobrze. Wszystkie płaczemy sporo, bo to tak już jest, hormony robia swoje. I dobrze, może to po to, zeby otoczenie czulej na nas spojrzało.Przytulam cię mocno i płacz sobie do woli. Odpowiedz Link Zgłoś