anusia151 31.08.05, 08:49 dziewczyny,gdzie w warszawie mozna kupić jakieś sensowne ubrania dla ciężarówki która wybiera sie na wesele?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzunia Re: strój na wesele- Warszawa 31.08.05, 09:12 zycze powodzenia, ale jak cos znajdziesz, to daj znac - mnie jeszcze jedno czeka za miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_28 Re: strój na wesele- Warszawa 31.08.05, 09:15 Polecam sklep Pępek świata w Gal. Mokotów. Widziałam na wsytawie dużo fajnych ubrań: zarówno do pracy jak i wieczorowych. NIe byłam w środku bo mój brzuszek jeszcze nie taki duży, ale wyglądało to wszystko zachęcająco. Nie mam pojęcia jakie ceny. Pozdr, Morelka Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: strój na wesele- Warszawa 31.08.05, 09:18 o wlasnie przy okazji gal. mokotow, zeby nie rozpoczynac nowego watku, jest tam jakas mydlarnia? szukam jakiegos zapachu do wody do zelazka i nie bardzo mam pojecie czy dobrze szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
jl101 Re: strój na wesele- Warszawa 31.08.05, 09:22 polecam sklep formes w arkadii. bardzo fajne ciuchy i praktyczne, wszystko co tam kupilam bede nosic po ciazy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
esse1 Re: strój na wesele- Warszawa 31.08.05, 09:45 Pepek Śwoata jest kosmicznie drogi, przynajmniej jak dla mnie. W 31tc byłam na weselu, ale kieckę z dwuwarstwowego szyfonu sama sobie uszyłam. Tylko to trzeba lubić i umieć robic, wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś