kiniak7 31.08.05, 15:06 ratujcie bo zwariuję od trzech dni boli mnie głowa, miewałam takie bóle przed ciążą ale dotej pory był spokój a juz dziś wysiadam czy mogę wziąśc jakieś leki HELP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnicha43 Re: ból głowy!!!!!!!! 31.08.05, 15:10 witaj mnie podobnie jak u ciebie przed ciaza wcale nie bolala glowa, a teraz jest okropnie. boli prawie codziennie, ale lekarka mowila mi ze to jest tak w ciązy. chyba ze one bylyby dlugo to mnie polozy na patologii ciazy i neurolog zbada. Wiele moich kolezanek tez mialo bole glowy w ciazy i po porodzie im przeszlo. ale o tabletkach to chyba raczej zadnych nie mozna. 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
novanka Re: ból głowy!!!!!!!! 31.08.05, 15:12 Możesz wziąć paracetamol (Apap np.). Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: ból głowy!!!!!!!! 31.08.05, 15:19 witaj nie jesteś sama ja też miewam bóle głowy są okropne ale nie biore żadnych tabletek (świeże powietrze i odpoczynek .sen może przyniosą ci jakąś ulgę a jeśli ból będzie naprawde nie do zniesienia jedynym bezpiecznym lekiem w ciąży jak i w okresie karmienia piersią jest paracetamol ale staraj się nie nadużywać Odpowiedz Link Zgłoś