gosiunia333 13.09.05, 10:31 poszukuje dobrego lekarza w katowicach, pomijam switale, bo do niego wiecej sie nie wybiore, dziewczyny z katowic pomozcie prosze, dziekuje i pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: TYLKO NIE ŚWITAŁA 13.09.05, 10:58 Sprobuj zagladnoc na forum dobry ginekolog... Odpowiedz Link Zgłoś
aturska1 Re: TYLKO NIE ŚWITAŁA 13.09.05, 11:34 czesc Podobno bardzo dobry jest Pan Marek Kudła, przyjmuje na Kościuszki 42. (tel 501 37 78 11) A mozesz mi napisać(jesli chcesz to na prywatną poczte)dlaczego nie Świtała, ja do niego chodze i jestem zadowolona. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia333 Re: TYLKO NIE ŚWITAŁA 13.09.05, 11:44 switala faktycznie ma renome, umowilam sie na 17, a na swoja wizyte czekalam ponad 2 h, w koncu powiedzialam dosyc, strasznie znosze ciaze, i nie mam zamiaru tyle wyczekiwac, na pewno inni lekarze tez sa dobrzy, a switala wydaje mi sie zbyt pazerny, powinien przyjmowac 4 osoby na 2h, lub przyjmowac kazdego dnia, to jest paranoja ile trzeba czekac aby sie do niego dostac, to jedyny moj powod -czas, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aturska1 Re: TYLKO NIE ŚWITAŁA 13.09.05, 11:54 No tak trzeba sie "troszke" naczekać na wizyte Jeżeli chodzi o dr Marka Kudła, to zapisujesz sie tam na konkretna godzinę i o tej godzinie wchodzisz. Słyszałam od kilku osób ze jest bardzo dobry. Byłam u niego na usg połówkowym i jestem bardzo zadowolona. Cennik ma podobny jak dr Świtała. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś