Dodaj do ulubionych

wozki JANE (model Slalom) - opinie

25.09.05, 18:35
Czesc, chcialabym sie zdecydowac na wozek Jane model Slalom. Czy ktos ma z nim
doswiadczenia? W sklepie zachwalaja, podoba mi sie, ale rzadko widuje ta firme
"na ulicy".
Obserwuj wątek
    • marti_t Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 25.09.05, 18:40
      tez sie zastanawiam m.in. nad tym wozkiem - dla mnie ma jedna wade - nie ma
      regulowanego podnozka w spacerowce sad Niby nic, ale ja wole by dzidzi nie
      dyndaly nozki jak mi zasnie na spacerze. Zastanawiam sie tez nad High trekiem i
      Racerem st, moze wiesz cos o nich?
      • sylvie1979 Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 28.09.05, 19:33
        Niestety nie sad
        Ale wydaje mi sie, ze Slalom ma regulowany podnozek. Jestes pewna, ze nie? Bo
        mnie sie kojarzy, ze ma.
        • gunia76 Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 28.09.05, 21:30
          Do Jane są świetne foteliki - matrix, które można rozłożyć zupelnie na płasko.
          Ma to wiele zalet...
          Mój mąż jest zachwycony tym wózkiem i pewnie byśmy go kupili, ja jakoś nie mogę
          się jednak przemoc do trójkołowca.
          • eminka1 Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 29.09.05, 00:02
            Właśnie się nad tym wózkiem dzisiaj zastanawiałam. Wpadła mi w rękę ulotka, ma
            regulowany podnóżek, ale nigdzie nie mogę znależć ceny. Może ktoś wie, ile
            kosztuje ?
            • m_golightly Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 29.09.05, 07:43
              cena z internetu to 1645, zresztą zobacz sama
              calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_104_288pzdr
              • kokons Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 29.09.05, 08:51
                Jesli chodzi o popularnosc to ja widuje ten model na Krakowskich ulicach.
                Nie znam niestety zadnego uzytkownika...
                Mnie sie nie do konca podobaja kola w tym wozku - nowoczesnosc przeplata sie w
                ich wygladzie zestaracia niezbyt umiejetnie, no ale o gustach nie rozmawiajmy.
                Znalazlam jednak inny jego mankament, ze nie ma on ani przekladanej raczki ani
                chocby przekladanej spacerownki dlatego nie biore go po uwage przy
                zakupie...choc dla was to moze nie byc wazne...
                Pozdrawiam.
                • kamila_11 Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 29.09.05, 09:11
                  Też mi się podoba ten wózek ale cena jest wysoka. Dlatego chyba zdecyduję się
                  na quinny lub x-landera (trójkołowce). Ale uważam że Jane jest rewalacyjny.
    • marti_t Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 29.09.05, 22:38
      Dziewczyny, bylam w sklepie i spacerowka nie ma regulowanego podnozka! jest on
      na stale w jednej pozycji! Ma regulowane jedynie oparcie siedziska, wiec jak
      polozysz dziecko spac, to nie da rady podniesc mu nozek, by byly na rowni z
      reszta ciala. Serio! Powiedzcie, czy ktoras z Was zastanawiala sie nad Racerem
      St Bebecara? Bo to ponoc konkurencja jane - jesli chodzi o cene, wykonanie,
      bezpieczenstwo i wyglad?Pozdrawiam Mamy szukajace wink
      • ulaszka Re: wozki JANE (model Slalom) - opinie 30.09.05, 09:43
        Ja ostatnio porównywałam w sklepie wózki Jane model Slalom i Powertrack.
        Podstawową różnicą były inne budki i właśnie w Slalomie ruchomy podnóżek.

Ulaszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka