figaroo 28.09.05, 07:37 Napiszcie mi szybciutko ile jest potrzebne. Bo nie wiem czy mam się z czym wybierać do ambulatorium. Sprawa pilna- ambolatorium czynne tylko do 9. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbartoszew Re: Ile moczu potrzeba do badania- pilne 28.09.05, 07:44 Weź, ile ci się udało zrobić i jedź. Dadzą sobie radę, nawet z małą ilością. A jak nie, to każą dosikać na miejscu, pewnie z wrażenia po drodze ci się zachce. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
eos9 Re: Ile moczu potrzeba do badania- pilne 28.09.05, 07:44 Cześć ja zwykle ok 3/4 pojemnika takiego jak można kupić w aptece lub dają w ambulatoprium(pojemnik jest wielkości opakowania prenatalu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Ile moczu potrzeba do badania- pilne 28.09.05, 07:46 No to ja póki co mam na razie 1/3 Odpowiedz Link Zgłoś
dawn7 Re: Ile moczu potrzeba do badania- pilne 28.09.05, 07:45 no, tak trochę wystarczy... ja zanosiłam 1/3 tego plastikowego pojemniczka z apteki... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
eos9 Re: Ile moczu potrzeba do badania- pilne 28.09.05, 07:50 Słuchaj JEDZ musi buć min 5 mililitrów -> dzwoniłam do koleżanki)) Też juz nie śpi)) pa Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Ile moczu potrzeba do badania- pilne 28.09.05, 08:03 Dzięki dziewczyny Zresztą jak będzie za mało to podwiozę siuśki jutro. Lęcę, pa Odpowiedz Link Zgłoś