oliwka29 03.10.05, 23:48 czy poród drugiej dzidzi to też jest takim wielkim przerzyciem jak pierszego dziecka.prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia307 Re: DO MAM KTÓRE URODZIŁY DRUGIE DZIECKO 04.10.05, 08:18 ja urodzilam 7 tygodni temu coreczke i jets to moje trzecie dziecko,ale po prawie 10letniej przerwie.przeczycie jest ogromne takie samo lub nawet silniejsze niz w poprzednich ciazach,bo jestem starsza i i naczej to przezywam.jak polozyli mi malutka na brzuchu to sie poplakalam ze szczescia,odrazu zapomnialam ze jeszcze przed chwila cos bolalo.i ogromnie sie ciesze ze mam w domku malutka Oliwke.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: DO MAM KTÓRE URODZIŁY DRUGIE DZIECKO 04.10.05, 09:06 A może być o trzecim? Bo ja tradycyjnie poryczałam się ze szczęścia. To jest silniejsze ode mnie i łzy same z oczu lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka29 Re: DO MAM KTÓRE URODZIŁY DRUGIE DZIECKO 04.10.05, 09:55 dziękuję za opinie właśnie to chciałam przeczytać . Odpowiedz Link Zgłoś