agnieszka1700 07.10.05, 13:49 mam wklesle brodawki co zrobic zeby byly odstające???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.prentka Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 14:06 Jeśli naprawdę cie to niepokoi (rozumiem, też się bałam) to najlepszy jest podobno Avent Niplette (do korekty brodawek sutkowych płaskich i wklęsłych), możesz to zobaczyć na www.avent.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 14:11 Rzeczywiście są niezłe. Żałuję, że przy pierwszej ciąży o tym nie wiedziałam :- (. Dobrze jest je ponosić kilka godzin dziennie już przed porodem. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1700 Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 14:21 a ile to kosztuje avent niplette??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1700 Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 14:26 czytalam ze nie mozna stosowac w 3 trymestrze ( i co teraz Odpowiedz Link Zgłoś
a.prentka Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 14:37 Uspokoić się , stres nie jest wskazany. Skąd jesteś? Napisz to postaram się znaleźć kogoś kto będzie mógł ci pomóc... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agni26 Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 14:42 Przed ciaza tez mialam wklesle brodawki, ale po urodzeniu synek sprawil, ze staly sie odstajace. Po prostu od samego poczatku czesto go przystawialam, nawet gdy nie bylo pokarmu tylko siara. I sila ssana zrobila swoje. Zycze duzo spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
a.prentka Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 14:43 Ok, wieczorkiem napiszę. Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
a.prentka Re: wklęsłe a odstające brodawki 07.10.05, 22:07 Jestem z Poznania, pani, która mi pomagała jest w tej chwili na urlopie. Postaram się jutro innymi ścieżkami znaleźć kogoś bliżej ciebie. Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś