bonnie75 25.10.05, 16:15 Moze ktoras z Was widziala w jakims sklepie w Wawie cieple poncha na zime? Ja jestem zrozpaczona, bo nigdzie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mija4walles Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 17:49 w kazdym wiekszym centrum handlowym typu arkadia Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 18:07 A mozesz mi w takim razie podac konkretny sklep, w ktorym takie plaszcze widzialas? Bo ja niestety w Arkadii nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 18:37 bonnie75 napisała: > A mozesz mi w takim razie podac konkretny sklep, w ktorym takie plaszcze > widzialas? Bo ja niestety w Arkadii nie znalazlam nie szukalam specjalnie ale podejrzewam ze w H&M moze byc skoro tam szukalas to pewnie nie ma polecam stadion 10 lecia tylko trzymaj mozno torwbke a najlepiej jedz bez - tam jest wszsytko Odpowiedz Link Zgłoś
madaj177 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 20:39 Witam, niedawno kupiłam poncho w Galerii Centrum. Jestem bardzo zadowolona, był spory wybór, ale nie wiem jak jest teraz... Powodzenia! Mada Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Mado! 26.10.05, 09:25 A w ktorym miejscu w Galerii? W samym centrum czy tez w ktoryms z centrow handlowych i jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: Mado! 26.10.05, 11:40 ja widziała na hali pod Pałacem Kultury, s atam sklepy z odzieza ciążowa i maja bardzo duzy wybór poncz pozdrówka meg Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Mado! 26.10.05, 16:38 Naprawde? Bylam w zeszly piatek, obeszlam WSZYSTKIE boksy i nie znalazlam zlamanego poncza a nie chodzi mi o zwykle szale, tylko takie cieplejsze paltociki. Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: Mado! 26.10.05, 22:05 powaznie, ja tez byłam w zeszłym tygodniu i było ich full, mniej wiecej na srodku... ( w tym takim przejsciu co odzdile jedna czesc od drugiej... i własnie w tych skrajnych boksach- duzo tego było i w rónych kolorach i prawdziwe ciepłe poncha... widziała je wystawione na manekinach :o) musisz je znaleźć pozdrówka, \Meg Odpowiedz Link Zgłoś
madaj177 Re: Mado! 27.10.05, 14:00 Ja kupowałam jakies 3 tyg temu... ale było ich bardzo duzo i były bardzo rózne. Przeóżne fasony, kolory, rozmiary, materiały. Ja kupiłam wełniane w ciemnym zielonym kolorze, z wełny supełkowej.. jestem b. zadowolona. Poncho jest cieplutkie, luźne i łdnie zakrywa brzuch. Polecam wszystkim mamom. Mada Odpowiedz Link Zgłoś
maja021 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 26.10.05, 21:54 poncho zakupialma na stronie www.happymum.pl jest super cieplutkie i ma sliczne kolorki polecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
iduska Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 26.10.05, 22:05 Sklep ciazowy jest w tej hali KDT pod palacem, w sektorze C chyba, na samym rogu tego sektora, blizej Palacu niz Swietokrzyskiej. I faktycznie widzialam tam fajne poncha! Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 27.10.05, 07:34 To albo cos mi na oczy padlo albo juz sama nie wiem, ale dzieki dziewczyny. Po poludniu tam jade Odpowiedz Link Zgłoś
bolawa Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 27.10.05, 10:37 na kruczej, prawie naprzeciwko Cafe Brama jest taki troszke babciowy sklep ze sweterkami. jest tam duży wybór poncho, w różńych kolorach - od polarowych po wełniane i są duzo tańsze niz np. w Galerii Centrum, bo kosztuja 70-90 zł. jedno takie zakupiłam - jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 No tak ... :-( 27.10.05, 20:19 Zlazilam sie dzisiaj jak wariatka po calym centrum (w Galerii i pod palacem) i owszem, poncz duzo i przerozne: robione na szydelku, z polarka, szlikowate, ale nie takie o jakie mi chodzilo. Przeciez nie bede latala w szaliku cala zime.... Chodzilo mi o ponczo-plaszcz, gruby, ocieplany. I nici. NIGDZIE nie ma, po prostu nigdzie Dam sobie spokoj chyba Odpowiedz Link Zgłoś