Dodaj do ulubionych

PONCHO - gdzie kupić w Warszawie?

25.10.05, 16:15
Moze ktoras z Was widziala w jakims sklepie w Wawie cieple poncha na zime? Ja
jestem zrozpaczona, bo nigdzie nie ma sad
Obserwuj wątek
    • mija4walles Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 17:49
      w kazdym wiekszym centrum handlowym typu arkadia
      • bonnie75 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 18:07
        A mozesz mi w takim razie podac konkretny sklep, w ktorym takie plaszcze
        widzialas? Bo ja niestety w Arkadii nie znalazlam sad
        • mija4walles Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 18:37
          bonnie75 napisała:

> A mozesz mi w takim razie podac konkretny sklep, w ktorym takie plaszcze
          > widzialas? Bo ja niestety w Arkadii nie znalazlam sad

nie szukalam specjalnie ale podejrzewam ze w H&M moze byc skoro tam szukalas
          to pewnie nie ma
          polecam stadion 10 lecia tylko trzymaj mozno torwbke a najlepiej jedz bez - tam
          jest wszsytko
    • madaj177 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 25.10.05, 20:39
      Witam, niedawno kupiłam poncho w Galerii Centrum. Jestem bardzo zadowolona, był
      spory wybór, ale nie wiem jak jest teraz...
      Powodzenia! Mada
      • bonnie75 Mado! 26.10.05, 09:25
        A w ktorym miejscu w Galerii? W samym centrum czy tez w ktoryms z centrow
        handlowych i jakiej firmy?
        • meg1112 Re: Mado! 26.10.05, 11:40
          ja widziała na hali pod Pałacem Kultury, s atam sklepy z odzieza ciążowa i maja
          bardzo duzy wybór poncz

pozdrówka
          meg
          • bonnie75 Re: Mado! 26.10.05, 16:38
            Naprawde? Bylam w zeszly piatek, obeszlam WSZYSTKIE boksy i nie znalazlam
            zlamanego poncza sad a nie chodzi mi o zwykle szale, tylko takie cieplejsze
            paltociki.
            • meg1112 Re: Mado! 26.10.05, 22:05
              powaznie, ja tez byłam w zeszłym tygodniu i było ich full, mniej wiecej na
              srodku... ( w tym takim przejsciu co odzdile jedna czesc od drugiej... i
              własnie w tych skrajnych boksach- duzo tego było i w rónych kolorach i
              prawdziwe ciepłe poncha... widziała je wystawione na manekinach :o)
              musisz je znaleźć

pozdrówka, \Meg
              • madaj177 Re: Mado! 27.10.05, 14:00
                Ja kupowałam jakies 3 tyg temu... ale było ich bardzo duzo i były bardzo rózne.
                Przeóżne fasony, kolory, rozmiary, materiały. Ja kupiłam wełniane w ciemnym
                zielonym kolorze, z wełny supełkowej.. jestem b. zadowolona. Poncho jest
                cieplutkie, luźne i łdnie zakrywa brzuch. Polecam wszystkim mamom.
                Mada
    • maja021 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 26.10.05, 21:54
      poncho zakupialma na stronie www.happymum.pl
      jest super cieplutkie i ma sliczne kolorki polecam goraco
    • iduska Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 26.10.05, 22:05
      Sklep ciazowy jest w tej hali KDT pod palacem, w sektorze C chyba, na samym
      rogu tego sektora, blizej Palacu niz Swietokrzyskiej. I faktycznie widzialam
      tam fajne poncha!
      • bonnie75 Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 27.10.05, 07:34
        To albo cos mi na oczy padlo albo juz sama nie wiem, ale dzieki dziewczyny. Po
        poludniu tam jade smile
    • bolawa Re: PONCHO - gdzie kupić w Warszawie? 27.10.05, 10:37
      na kruczej, prawie naprzeciwko Cafe Brama jest taki troszke babciowy sklep ze
      sweterkami. jest tam duży wybór poncho, w różńych kolorach - od polarowych po
      wełniane i są duzo tańsze niz np. w Galerii Centrum, bo kosztuja 70-90 zł.
      jedno takie zakupiłam - jest super.
      • bonnie75 No tak ... :-( 27.10.05, 20:19
        Zlazilam sie dzisiaj jak wariatka po calym centrum (w Galerii i pod palacem) i
        owszem, poncz duzo i przerozne: robione na szydelku, z polarka, szlikowate, ale
        nie takie o jakie mi chodzilo. Przeciez nie bede latala w szaliku cala zime....
        Chodzilo mi o ponczo-plaszcz, gruby, ocieplany. I nici. NIGDZIE nie ma, po
        prostu nigdzie sad
        Dam sobie spokoj chyba sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka