Dodaj do ulubionych

odzież ciążowa

27.10.05, 10:33
Dawajcie tu jakieś fajne sklepiki ciązowe, takie gdzie można nie tylko
sprawić sobie super ciuszek ale tez jest miła i fachowa obsługa...
Obserwuj wątek
    • mamkube Re: odzież ciążowa 27.10.05, 10:52
      ja kupowałam w Krakowie koło dworca nie wiem dokładnie, ale jako coś to mogę
      poszukać. sprzedają tam firmę ma-ma spod warszawy. wrzuć na wyszukiwarkę w
      googlach.
      • sofi76 Re: do mamkube 28.10.05, 19:39
        A gdzie dokładnie w Krakowie jest ten sklep? pozdrawiam
    • kokons Re: odzież ciążowa 27.10.05, 11:17
      A w jakim miescie szukasz polecen. Jesli w Krakowie to tez moge ci cos
      polecic...
      • sofi76 Re: odzież ciążowa 28.10.05, 19:41
        no to proszę polecić cosik w Krakowiesmile
        • mamkube Re: odzież ciążowa 28.10.05, 20:44
          jak idę od rynku, wchodze pod przejście do dworca, chyab w lewo skręca do
          dworca a ty w prawo masz iść, i do góry po schodach. Po drugiej stronie ulicy
          jak dworzec, jest tam obok jakiś hotel. rzuca się w oczy.
    • mroova Re: odzież ciążowa 27.10.05, 11:42
      w Poznaniu na pewno fajne ubrania i miłą obsługę znajdziesz na Wielkiej 17 (za
      skrzyżowaniem z Garbarami)
      • mamawikusia Re: odzież ciążowa 27.10.05, 11:45
        ja moge polecić fajny sklepik w Bydgoszcy
        mają rzeczy różnych firm między innymi 9fashion czy Babefield i wiele innych,
        najlepiej przymierzyć bo zamawiajac przez internet można sie naciac na
        rozmairówce,
        ja chciałm zamówić spodnie 38, przymierzyóam w sklepie i sie okazało zę
        nosiłabym woreksmile wybrałm rozmaiar 34.
        • azija1 Re: odzież ciążowa 27.10.05, 13:23
          Ja się dołączam do pytania, chodzi mi o Katowice, jakoś nic tu nie widzę ze
          sklepów ciążowych, ew. Kraków też mnie interesuje, gdzie dokładnie koło dworca??
          • mamkube Re: odzież ciążowa 27.10.05, 20:20
            W Katowicach jest fajny sklepik z ciuszmi kathmy, tam też kupowałam. Jak jest
            KFC na stawowej, stojąc po lewej mając KFC, idziemy do przodu i skręcamy w
            prawo wzdłuż lini tramwajowej. Po paru metrach jest taki wejscie wgłąb
            podw.órza, tam po prawej jest ten sklepik. Mają duży wybór, troszkę taniej niż
            Mama.
            A Kraków, sprawdziłam Kraina Popolino ul. Lubicz 3 jeszce inne są fajne jakieś
            w Krakowie, ale dokładnie nie pamiętam. Ale ten w Katowicach na prawdę rozsądny.
            Poza tym polecam H&M Czeladź M1.
            • dorro1 Re: odzież ciążowa 28.10.05, 18:44
              Ja co prawda z Krakowa, ale w Katowicach kupiłam świetne ogrodniczki dżinsowe
              na Załężu za 120zł, mają jedno stoisko z ubraniami ciażowymi. obsługuja dwie
              panie, dobrze doradzaja, mają spodnie, spódnice, nawet ubrania wizytowe. W
              sklepie za takie ogrodniczki dałabym 180zł. Polecam. często jak studiowałam w K-
              cach, jeździłąm na zakupy na Załęże.
              • izak28 A Trójmiasto...? 28.10.05, 18:52
                Czy tu też znacie jakieś fajne sklepiki?
    • aranxa Re: odzież ciążowa 28.10.05, 19:07
      ja polecam stoisko C-31 w kupieckich domach towarowych (słynnych hal) w centrum
      W-wy. Mają tam ubrania takie, jak w większości sklepów, ale tańsze (niż np w
      H&M). ja kupiłam tam np. super czekoladowe sztruksy, baaardzo wygodne, z których
      jestem bardzo zadowolona. Są tak uszyte, że chyba będę w nich chodzić nawet po
      ciąży.
    • marybg Re: odzież ciążowa 28.10.05, 20:55
      Poznań.Fajne ciuszki są w Bebefield w okrąglaku!Zwłaszcza świetne
      spodnie.Bardzo eleganckie,piękne i strasznie drogie ciuszki są na Polnej w
      pawilonach.Nie polecam sklepu w Plazie-drożyzna i sama "worki"ciążowe.Nie ma
      tez nic fajnego na Głogowskiej niedaleko Rynku łazarskiego. Piękne ciuszki,w
      bardzo miłych cenach,też nowe są w komisie Cafe Bocian na ul.Jackowskiego 36/1
      niedaleko wjazdu na teran szpitala na Polnej.Ostatnio oglądałam 3 eleganckie
      komplety-kostiumy!!!Pozdrawiam.
      • ekan13 Re: odzież ciążowa 31.10.05, 15:41
        W Tychach, w D.H.Baron jest nowe stoisko ciążowe "Chatka Brzuchatka" na II piętrze. Duży wybór ubrań, kosmetyków, bielizny i pierdoły do wyprawki do szpitala. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka