maryd1 27.10.05, 10:33 Dawajcie tu jakieś fajne sklepiki ciązowe, takie gdzie można nie tylko sprawić sobie super ciuszek ale tez jest miła i fachowa obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: odzież ciążowa 27.10.05, 10:52 ja kupowałam w Krakowie koło dworca nie wiem dokładnie, ale jako coś to mogę poszukać. sprzedają tam firmę ma-ma spod warszawy. wrzuć na wyszukiwarkę w googlach. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi76 Re: do mamkube 28.10.05, 19:39 A gdzie dokładnie w Krakowie jest ten sklep? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: odzież ciążowa 27.10.05, 11:17 A w jakim miescie szukasz polecen. Jesli w Krakowie to tez moge ci cos polecic... Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: odzież ciążowa 28.10.05, 20:44 jak idę od rynku, wchodze pod przejście do dworca, chyab w lewo skręca do dworca a ty w prawo masz iść, i do góry po schodach. Po drugiej stronie ulicy jak dworzec, jest tam obok jakiś hotel. rzuca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mroova Re: odzież ciążowa 27.10.05, 11:42 w Poznaniu na pewno fajne ubrania i miłą obsługę znajdziesz na Wielkiej 17 (za skrzyżowaniem z Garbarami) Odpowiedz Link Zgłoś
mamawikusia Re: odzież ciążowa 27.10.05, 11:45 ja moge polecić fajny sklepik w Bydgoszcy mają rzeczy różnych firm między innymi 9fashion czy Babefield i wiele innych, najlepiej przymierzyć bo zamawiajac przez internet można sie naciac na rozmairówce, ja chciałm zamówić spodnie 38, przymierzyóam w sklepie i sie okazało zę nosiłabym worek wybrałm rozmaiar 34. Odpowiedz Link Zgłoś
azija1 Re: odzież ciążowa 27.10.05, 13:23 Ja się dołączam do pytania, chodzi mi o Katowice, jakoś nic tu nie widzę ze sklepów ciążowych, ew. Kraków też mnie interesuje, gdzie dokładnie koło dworca?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: odzież ciążowa 27.10.05, 20:20 W Katowicach jest fajny sklepik z ciuszmi kathmy, tam też kupowałam. Jak jest KFC na stawowej, stojąc po lewej mając KFC, idziemy do przodu i skręcamy w prawo wzdłuż lini tramwajowej. Po paru metrach jest taki wejscie wgłąb podw.órza, tam po prawej jest ten sklepik. Mają duży wybór, troszkę taniej niż Mama. A Kraków, sprawdziłam Kraina Popolino ul. Lubicz 3 jeszce inne są fajne jakieś w Krakowie, ale dokładnie nie pamiętam. Ale ten w Katowicach na prawdę rozsądny. Poza tym polecam H&M Czeladź M1. Odpowiedz Link Zgłoś
dorro1 Re: odzież ciążowa 28.10.05, 18:44 Ja co prawda z Krakowa, ale w Katowicach kupiłam świetne ogrodniczki dżinsowe na Załężu za 120zł, mają jedno stoisko z ubraniami ciażowymi. obsługuja dwie panie, dobrze doradzaja, mają spodnie, spódnice, nawet ubrania wizytowe. W sklepie za takie ogrodniczki dałabym 180zł. Polecam. często jak studiowałam w K- cach, jeździłąm na zakupy na Załęże. Odpowiedz Link Zgłoś
izak28 A Trójmiasto...? 28.10.05, 18:52 Czy tu też znacie jakieś fajne sklepiki? Odpowiedz Link Zgłoś
aranxa Re: odzież ciążowa 28.10.05, 19:07 ja polecam stoisko C-31 w kupieckich domach towarowych (słynnych hal) w centrum W-wy. Mają tam ubrania takie, jak w większości sklepów, ale tańsze (niż np w H&M). ja kupiłam tam np. super czekoladowe sztruksy, baaardzo wygodne, z których jestem bardzo zadowolona. Są tak uszyte, że chyba będę w nich chodzić nawet po ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
marybg Re: odzież ciążowa 28.10.05, 20:55 Poznań.Fajne ciuszki są w Bebefield w okrąglaku!Zwłaszcza świetne spodnie.Bardzo eleganckie,piękne i strasznie drogie ciuszki są na Polnej w pawilonach.Nie polecam sklepu w Plazie-drożyzna i sama "worki"ciążowe.Nie ma tez nic fajnego na Głogowskiej niedaleko Rynku łazarskiego. Piękne ciuszki,w bardzo miłych cenach,też nowe są w komisie Cafe Bocian na ul.Jackowskiego 36/1 niedaleko wjazdu na teran szpitala na Polnej.Ostatnio oglądałam 3 eleganckie komplety-kostiumy!!!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: odzież ciążowa 31.10.05, 15:41 W Tychach, w D.H.Baron jest nowe stoisko ciążowe "Chatka Brzuchatka" na II piętrze. Duży wybór ubrań, kosmetyków, bielizny i pierdoły do wyprawki do szpitala. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś