biltema 01.11.05, 18:43 czy jest gdzieś w necie ten film ?,jeśli coś wiecie podajcie proszę link Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: niemy krzyk 01.11.05, 18:50 heh lubicie się nakręcać no nie? Puszczali nam ten film w Liceum już, nie wiem w jakim celu bo na nikim wrażenia nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: niemy krzyk 01.11.05, 18:55 Oglądałam go w liceum-jeśli nie musisz nie oglądaj chyba ze takie zabijanie cię "rajcuje" Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 [...] 01.11.05, 19:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: o czym jest ten film 01.11.05, 21:04 o aborcji wlasnie nie wiem czemu babki w ciazy chca go gdzies znalezc, to chyba niezbyt odpowiedni film dla was Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Kobieto... 01.11.05, 21:05 Sorry, że tak trochę szorstko do Ciebie się odezwę. Nigdy o tym nie słyszałaś??? Ja tego filmu nie widziałam i nawet nie mam ochoty tego oglądać. A czym według Ciebie może być NIEMY krzyk? Na temat aborcji nasłuchałam się na naukach przedmałżeńskich. Miały być tego dwie lekcje. Ledwo wytrzymałam jedną - wyszłam roztrzęsiona i z zapuchniętymi od płaczu oczami. Za drugą lekcję dostałam pieczątkę tak z góry. Kobiety - na litość boską - cieszcie się z tego, że zaciążyłyście, jeśli oczywiście tego pragnęłyście,a nie oglądajcie takich horrorów!!! Zresztą... to coś o wiele gorszego od horroru. Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Nie rozumiem 01.11.05, 21:32 dlaczego post martiny został usunięty- rozumiem że tu tylko niektórzy mają prawo do prowokowania i obrażania innych- do nich należy 18lipcowa-tak??? A my mamy tolerowac jak ona sie bawi koszem innych! Ania Odpowiedz Link Zgłoś