Dodaj do ulubionych

czy miałyście bóle bóla zaraz po zapłodnieniu?

11.11.05, 21:31
mam pytanie staramy się o dziecko, teraz miałam płodne dni, oczywiście
próbowalismy; czy miałyście bóle brzucha w dolnej części zaraz po
zapłodnieniu? na test jeszcze zawcześnie a tak chciałabym jakiś wskazówek czy
się mogło udać... smile
Obserwuj wątek
    • besos2 Re: czy miałyście bóle bóla zaraz po zapłodnieniu 11.11.05, 21:37
      tak zaraz po zaplodnieniu nie mialam,ale w dniach w ktorych spodziewalam sie @
      pojawily sie bole w podbrzuszu, cierpliwosci smile
    • sofi76 Re: czy miałyście bóle bóla zaraz po zapłodnieniu 11.11.05, 21:44
      Więc tak: owulację mialam - wg mnie - 30 IX w piątek, starania były, a jakże :-
      ), w następnym tygodniu środa, czwartek i piątek - nękaly mnie straszne bóle
      podbrzusza, momentami nie moglam się calkiem wyprostować, tak jakby mnie ciągło
      w doł i na boki. Gdzieś wyczytałam że mogło to być zagnieżdżanie się zarodka.
      Bóle minęły w weekend. Dodam że nigdy nie mialam dolegliwości przed samą @. Te
      były tuż po zaplodnieniu, komórka chwilę sobie wędruje, żeby znaleźć miejsce do
      zagnieżdżenia. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciukismile

nasza dzidzia
      • jola.bed Re: czy miałyście bóle bóla zaraz po zapłodnieniu 11.11.05, 21:54
        bóle bóla wink oczywiście brzucha smile dzięki za wszystkie odpowiedzi, już mi
        ktoś kiedyś powiedział, że powinnam mieć więcej cierpliwości i że wszystko bym
        chciała już... my naprawdę bardzo chcemy mieć dziecko i nie możemy się go
        doczekać stąd ja bym chciał wiedzieć już i szukam na siłę jakiś znaków
    • onion75 Re: czy miałyście bóle bóla zaraz po zapłodnieniu 11.11.05, 21:47
      po bara bara nie mialam zadnych bóla bólawink

a tak powaznie to trzymam kciukismile
      Pamietam, jak sama niecierpliwie czekalam na wiadomosc, czy sie udalo.
    • kaczucha24 Re: czy miałyście bóle bóla zaraz po zapłodnieniu 11.11.05, 21:50
      może nie zaraz po zapłodnieniu ale napewno w pierwszym miesiącu. To właśnie
      dzięki nim zaczęłam podejrzewać, że jestem w ciąży.
    • atlantis75 nie miałam n/t 11.11.05, 21:56

• netmarta Re: nie miałam n/t 11.11.05, 23:53
        a juz ok 3 dni po zaplodnieniu zaczelam miec bole, ktore z dnia na dzien
        stawaly sie silniejsze, i trwalo to ponad 3 miesiace. nie przypuszczalam, ze
        uda mi sie z tego wyjsc calo! na szczescie teraz jestem juz w 18 tyg., i oby
        tak dalej!
        • a_pynia Re: bóle brzucha 12.11.05, 09:41
          Miałam owszem, już kilka dni po bara bara, raczej to były pobolewania oraz bóle
          piersi. Po pierwszym dziecku przeszły mi wszystkie dolegliwości miesiączkowe,
          więc te bóle były zastanawiające. No i już kopie w brzuchu smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka