Dodaj do ulubionych

CHCĘ MIEĆ DZIECKO!

15.11.05, 11:29
Witam!
Mam problem!
Już 3-ci z kolei miesiąc staramy się o dziecko, ale bez skutku sad
Nie wiem czy problem nie tkwi czasem w tym, że za każdym razem kiedy facet we
mnie kończy to po chwili całe soki ze mnie wypływają!
Proszę o pomoc! Czy to normalne???
Obserwuj wątek
    • anmery1 Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 11:32
      polecam wizyte u ginekologa
      podejrzewam ze wiekszosc z nas na tym forum nie ma stopnia dr hab n.med
    • simonkapl Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 11:32
      To normalne, a 3 miesiace to nie jest dlugo.Cierpliwosci, choc wiem ze latwo
      sie mowi.Wiem ze keidys tu dizewczyny pisaly z epo stounku podnosza do gory nogi
      i zostaja w tej pozycji kilka minut.Nie wiem czy dziala ale sprobuj.Pozdrawiam
      • anmery1 hehhehhehehheh 15.11.05, 11:33
    • 18_lipcowa no takie prawa grawitacji.. 15.11.05, 11:38
      ze wypływają, a Ty myslałaś że co sie z tym dzieje? Znaczy przepraszam że użyję
      wulgarnego określania - ze spermą?
    • aniald1 Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 11:44
      3 miesiące to bardzo krótko - choć wiem ile to nerwów kosztuje (sama starałam
      się o dziecko równy rok).
      Powodzenia
    • koza_w_rajtuzach Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 12:43
      3 miesiące to nie jest wcale długo. Ja ze staraniem się o dziecko specjalnie
      przeczekałam kilka miesięcy, żeby mieć je na lato. Myślałam, że to trzask prask
      i jest dzidzia, a to wcale nie było tak łatwo.. big_grin. W rezultacie dzidzia będzie
      na grudzień lub styczeń.
      Słyszałam, że dużo do rzeczy ma psychika. Kiedy przestałam myśleć o tym, aby
      zajść w ciążę, kiedy przestałam traktować męża jako reproduktora tongue_out i nie
      zmuszałam go do kochania się ze mną we wszystkie dni płodne i to po kilka razy
      dziennie, a zaczęłam robić to dla wspólnej przyjemności, od razu zaciążyłam.
      A że soki wypływają to dobrze smile.
      • bluebeata Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 12:51
        popieram przedmówczynie, ja starałam sie o dziecko 3 albo 4 cykle juz nie
        pamietam ale w koncu udało sie wtedy gdy najmniej myślałam o tym żeby zaciągnąć
        mojego męża do łóżka, szykowaliśmy sie do wyjazdu na wakacje, mnóstwo
        pakowania, walizek i spraw na głowie ni to chyba wtedy sie stało....bo mielismy
        na siebie ochote, a nie dlatego że trzeba było bo są dni płodne. a co do
        podnoszenia nóg do góry.to niewiele daje smile plemniki poruszaja sie w strasznie
        wolnym, tempie wiec cały dzien musiałabys tak leżeć, może jak juz bedzie po
        wszystkim to nich twój facet nie wychodzi z ciebie tak od razu a ty odpręż się
        i poleż sobie spokojnie nie napinając mięśni, bo to właśnie wtedy wypływa z
        kobiety najwięcej cennych żołnierzyków. pozdrawiam i cierpliwości
      • basia-o Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 12:54
        Ja starałam się o dziecko 2 lata i już myślałam że nie możemy mieć dzieci.
        Poszliśmy do klinki leczenia bezpłodności i tak się przestraszyliśmy cenami że
        od razu zaszliśmy w ciąże. Przede wszystkim trzeba się odblokować przestać
        myśleć o tym. Ja zaszłam w ciąże gdy byliśmy na ślubie kuzyna byliśmy
        wyluzowani i nie myślieliśmy o dzidzi no i proszę . Ale u mojego męża to
        normalne w rodzinie każde dziecko jest z jakiejś imprezy hi hi smile.
        Pozdrawiam i życzę powodzenia
        Basia & Viktorek (01.07.2005)
        www.bobasy.pl/?u=1269&s=8a282dfb923a4b7b91dbe55ceb483502&
        • wizard5 Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 22.11.05, 19:41
          Albo nogi do gory wink)i problem z glowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka