marcia19 15.11.05, 11:29 Witam! Mam problem! Już 3-ci z kolei miesiąc staramy się o dziecko, ale bez skutku Nie wiem czy problem nie tkwi czasem w tym, że za każdym razem kiedy facet we mnie kończy to po chwili całe soki ze mnie wypływają! Proszę o pomoc! Czy to normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmery1 Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 11:32 polecam wizyte u ginekologa podejrzewam ze wiekszosc z nas na tym forum nie ma stopnia dr hab n.med Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 11:32 To normalne, a 3 miesiace to nie jest dlugo.Cierpliwosci, choc wiem ze latwo sie mowi.Wiem ze keidys tu dizewczyny pisaly z epo stounku podnosza do gory nogi i zostaja w tej pozycji kilka minut.Nie wiem czy dziala ale sprobuj.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa no takie prawa grawitacji.. 15.11.05, 11:38 ze wypływają, a Ty myslałaś że co sie z tym dzieje? Znaczy przepraszam że użyję wulgarnego określania - ze spermą? Odpowiedz Link Zgłoś
aniald1 Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 11:44 3 miesiące to bardzo krótko - choć wiem ile to nerwów kosztuje (sama starałam się o dziecko równy rok). Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 12:43 3 miesiące to nie jest wcale długo. Ja ze staraniem się o dziecko specjalnie przeczekałam kilka miesięcy, żeby mieć je na lato. Myślałam, że to trzask prask i jest dzidzia, a to wcale nie było tak łatwo.. . W rezultacie dzidzia będzie na grudzień lub styczeń. Słyszałam, że dużo do rzeczy ma psychika. Kiedy przestałam myśleć o tym, aby zajść w ciążę, kiedy przestałam traktować męża jako reproduktora i nie zmuszałam go do kochania się ze mną we wszystkie dni płodne i to po kilka razy dziennie, a zaczęłam robić to dla wspólnej przyjemności, od razu zaciążyłam. A że soki wypływają to dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
bluebeata Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 12:51 popieram przedmówczynie, ja starałam sie o dziecko 3 albo 4 cykle juz nie pamietam ale w koncu udało sie wtedy gdy najmniej myślałam o tym żeby zaciągnąć mojego męża do łóżka, szykowaliśmy sie do wyjazdu na wakacje, mnóstwo pakowania, walizek i spraw na głowie ni to chyba wtedy sie stało....bo mielismy na siebie ochote, a nie dlatego że trzeba było bo są dni płodne. a co do podnoszenia nóg do góry.to niewiele daje plemniki poruszaja sie w strasznie wolnym, tempie wiec cały dzien musiałabys tak leżeć, może jak juz bedzie po wszystkim to nich twój facet nie wychodzi z ciebie tak od razu a ty odpręż się i poleż sobie spokojnie nie napinając mięśni, bo to właśnie wtedy wypływa z kobiety najwięcej cennych żołnierzyków. pozdrawiam i cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
basia-o Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 15.11.05, 12:54 Ja starałam się o dziecko 2 lata i już myślałam że nie możemy mieć dzieci. Poszliśmy do klinki leczenia bezpłodności i tak się przestraszyliśmy cenami że od razu zaszliśmy w ciąże. Przede wszystkim trzeba się odblokować przestać myśleć o tym. Ja zaszłam w ciąże gdy byliśmy na ślubie kuzyna byliśmy wyluzowani i nie myślieliśmy o dzidzi no i proszę . Ale u mojego męża to normalne w rodzinie każde dziecko jest z jakiejś imprezy hi hi . Pozdrawiam i życzę powodzenia Basia & Viktorek (01.07.2005) www.bobasy.pl/?u=1269&s=8a282dfb923a4b7b91dbe55ceb483502& Odpowiedz Link Zgłoś
wizard5 Re: CHCĘ MIEĆ DZIECKO! 22.11.05, 19:41 Albo nogi do gory )i problem z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś