Dodaj do ulubionych

Jak najtaniej dojechac do Chorwacji?

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 20:45

Prosze o rade, informacje jak najtaniej dojechac pociagiem z Warszawy do
Chorwacji.

Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Danusia Re: Jak najtaniej dojechac do Chorwacji? IP: *.net.hinet.hr 05.07.03, 18:55
      Mysle, ze najtaniej bedzie jechac przez Budapeszt i kupic w Warszawie bilet w
      obie strony ale tylko do Budapesztu.
      Nastepnie w Budapeszcie kupic bilet rowniez w obie strony do Zagrzebia.

Za bilet Budapeszt-Zagrzeb-Budapeszt mozesz zaplacic ok. 100-110 PLN.

Sprawdz sobie cene z Warszywa-Budapeszt-Warszawa.

Uwazaj tez na to, ze pociag z Warszawy przyjezdza na inny dworzec w Budapeszcie
      niz odjezdza pociag do Zagrzebia. Tak przynajmniej bylo kilka miesiecy temu.

Zas pociag z Krakowa przyjezdza ne ten sam dworzec.

Wypytaj o wszystko.

Mam nadzieje, ze uda Ci sie znalezc najlepsze polaczenie.

Danusia

• Gość: aika Re: Jak najtaniej dojechac do Chorwacji? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 16:07
        orientujesz się czy bilet na pociąg na trasie Split - Warszawa jest dużo
        droższy jak to sprawdzić?

pozdr
    • Gość: Justyna Re: Jak najtaniej dojechac do Chorwacji? IP: *.u.mcnet.pl 10.07.03, 10:39
      bilety autokarowe w obie strony ok.400-500zł.
      dokładne informacje -biuro tur. Wikel tel.022 620 93 71
      a stałe liniie na tej trasie mają firmy przewozowe Pinior, Eurolines, i chyba
      Glob Tourist-ale nie jestem pewna.
    • Gość: Kondzio Re: Jak najtaniej dojechac do Chorwacji? IP: 212.87.18.* 15.07.03, 13:50
      Kupujesz bilet w-wa - Zwardoń i jedziesz Batorym. Nie wysiadając z pociągu (lub
      wysiadając na chwil e w Cadcy) kupujesz bilet za korony do Sturova, a potem
      daje się w łapę konduktorom węgierskim (800 forintów). W Budapeszcie koniecznie
      od razu w dwie strony do Zagrzebia (około 60% taniej). Z budapesztu do Wawy
      wracasz w ten sam sposób. Koszt - 200 złoty. Pełna wygoda. Sprawdzone.
    • Gość: zeus Re: Jak najtaniej dojechac do Chorwacji? IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 15:26
      proponuje ze mną... mam zamiar sie wybrac, nie mam planu kiedy... ale ma wolny
      samochód...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka