kasiek123 18.11.05, 14:41 Wlasnie tydzien temu wyszlam z przeziebienia a tu gardlo mocno pobolewa. Tantum Verde nie dziala, plukanie np. soda oczyszczona troche. Co jest bezpieczne i skuteczne? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik_26 Re: Ból gardła-pomocy!!! 18.11.05, 14:45 mi pomogło Homeogene 9 - tabletki do ssania, homeopatyczne; spróbuj - na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże )) pozdrawiam, gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarysiistasia Re: Ból gardła-pomocy!!! 18.11.05, 14:58 witaj polecam PROPOLISOL spray, to jest spray do gardła na bazie propolisu. mi pomagło w jednej i drugiej ciąży, w czasie karmienia i zresztą eneralnie używamy go "rodzinnie" w razie bólu gardła pozdrawiam i zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 Re: Ból gardła-pomocy!!! 18.11.05, 22:25 Mnie gin polecił cukierki szałwiowe oraz miksturę - sok z wyciśniętej cytryny + łyżka miodu i przegotowana woda, żeby wszystkiego było 1/2 szklanki. Pić przez cały dzień. Mnie pomogło Pozdrawiam - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś